ELEKTRIKER i København

Elektriker i København og omegn

El-arbejde skal udføres af autoriserede elektrikere, både for din egen sikkerheds skyld, men også pga. det faktum, at din forsikring ikke dækker, hvis der skulle ske et uheld. Overlad el-arbejdet til JH Totalentreprise og vær helt sikker på, at modtage autoriseret arbejde af højeste kvalitet.

Hos JH Totalentreprise udføres alt el-arbejde i samarbejde med autoriserede elektrikere, hvilket sikrer dig et professionelt stykke arbejde udført på både lovlig og sikker vis. Vi arbejder rutineret og grundigt, og sørger selvfølgelig altid for, at alle sikkerhedsbestemmelser bliver overholdt.

Vi udfører alle former for el-arbejde, lige fra udvidelser af nuværende installationer til opsætning af nye, og vi påtager os både opgaver for private og erhverv. Vi lægger dog altid stor vægt på, at vores arbejde er tilpasset den enkelte kunde. God dialog er grundlaget for godt samarbejde, og derfor tager vi os tid til at lytte til dine ønsker og behov, og giver gerne et prisoverslag, så du undgår ubehagelige overraskelser, når du modtager regningen.

Vi udfører bl.a.:

 • Opsætning af stikkontakter
 • El-tjek/el-syn
 • Elektrisk fejlfinding
 • Tilslutning af hårde hvidevarer

Og meget mere!

Mange boliger er fyldt med ulovlige installationer, der på sigt kan være skyld i både uheld og brande. Hvis du er i tvivl om hvorvidt dine elektriske installationer er lovlige eller ej, foretager JH Totalentreprise gerne et el-tjek af din bolig. Tjekket indebærer grundigt eftersyn af el-installationer og adskillelse af din el-tavle for at sikre, at alt virker som det skal. El-tjek er særligt relevant i forbindelse med køb eller salg af bolig, køber du fx en bolig med ulovlige el-installationer risikerer du at skulle hæfte for disse, selvom du ikke har haft noget med dem at gøre. Derfor er det altid godt, at have en elektriker med på råd, når man overvejer at købe hus.

Leder du efter et professionelt, kvalitetsbevidst firma til at installere dine el-løsninger eller give dit hus et grundigt sikkerhedstjek? Så er JH Totalentreprise firmaet for dig. Tøv ikke med at kontakte os for en uforpligtende samtale om dine ønsker, så vi sammen kan lægge en slagplan og komme i gang med arbejdet!

 • Vi har glade kunder...

  Meget hurtig respons på min forespørgsel. Rigtig god kommunikation igennem projektet. Alle forespørgelser blev meget hurtigt besvaret, og der blev set i muligheder ikke begrænsninger.

  Kan helt klart anbefale JH Totalentreprise ApS.

  - Jan Thor, København Ø.

 • Vi har glade kunder...

  Er super glad for vores nye badeværelser og køkken. J.H. Totalentreprise var hjælpsomme og forandringsparate, når der skulle laves justeringer undervejs. Jeg kan anbefale dem, og vil kontakte dem igen - når der skal lave mere ved vores hus.

  - Garry Tsang, Værløse

 • Vi har glade kunder...

  Super hurtig til at melde tilbage, rigtig pænt og professionelt arbejde og meget fair pris. Og der var ryddet helt op efter det udførte arbejde.

  Kan absolut anbefales.

  - Helene Bundgaard, Kokkedal

 • Vi har glade kunder...

  Super tilfredsstillende, og positiv oplevelse. 2 badeværelser, bryggers, samt renovering af vinduer. Aftaler og priser blev overholdt, og udførelsen var som aftalt, detaljeret og præcis.

  De bedste anbefalinger er hermed givet videre.

  - Charlotte Lux, Bagsværd

7070 1822