Er der fordele ved totalentreprise?

Vil du have en succesfuld byggeproces?

Skal huset renoveres? Eller sommerhuset ombygges? Uanset hvilken byggeproces du står overfor, kan det være svært at bevare overblikket. Der skal koordineres med murere, tømrere, malere, VVS’ere og elektrikere gennem hele processen for at sørge for at håndværkernes arbejde følger tidsplanen og ikke mindst budgettet. Hvis tidsplanen forsinkes, overskrides budgettet, og hvis budgettet overskrides kan dette have negative konsekvenser for kvaliteten.

Totalentreprise giver velplanlagt forløb

En byggeproces kræver meget koordinering, hvis den skal være succesfuld. De rigtige beslutninger skal træffes, hvilket kræver at dygtige fagfolk skal udvælges. Denne tidskrævende proces for at planlægge byggeprocessen giver ingen garanti for succes. Derfor er det muligt at vælge en professionel virksomhed til totalentreprise for at opnå en succesfuld byggeproces. Totalentreprise er en samlet løsning med murere, tømrere og malere, hvilket optimerer præcisionen, samarbejdet og trygheden. Hermed øges kvaliteten, idet virksomheden koordinerer de involverede parter for at sikre at tidsplanen og budgettet er i overensstemmelse med kundens behov for at opnå det bedste resultat af byggeprocessen.

Skal vi hjælpe dig?

Hos JH Totalentreprise har vi redskaberne til at undgå en tidskrævende byggeproces. Vi  formår at levere professionel entreprise, da vi har fokus på kvalitet og professionalisme for at opnå præcision, samarbejde og tryghed – det giver succesfuld byggeproces for alle involverede parter.
Vi har erfaring med store projekter, og har specialiseret viden og faglighed, hvilket skaber rammerne for en velplanlagt arbejdsproces. Vores veluddannede og professionelle medarbejdere rådgiver kunder individuelt via telefon, mail eller personligt fremmøde for at tilpasse byggeprocessen og opnå tilfredse kunder. Således giver JH Totalentreprise løsningen til en succesfuld byggeproces, hvor kunden trygt kan overlade koordineringen til virksomheden, da vi formår at optimere samarbejdet og præcisionen for en succesfuld byggeproces og resultat. Du er velkommen til at kontakte os hos JH Totalentreprise for yderligere information om totalentrepriser eller for at få et uforpligtende tilbud.

 • Vi har glade kunder...

  Meget hurtig respons på min forespørgsel. Rigtig god kommunikation igennem projektet. Alle forespørgelser blev meget hurtigt besvaret, og der blev set i muligheder ikke begrænsninger.

  Kan helt klart anbefale JH Totalentreprise ApS.

  - Jan Thor, København Ø.

 • Vi har glade kunder...

  Er super glad for vores nye badeværelser og køkken. J.H. Totalentreprise var hjælpsomme og forandringsparate, når der skulle laves justeringer undervejs. Jeg kan anbefale dem, og vil kontakte dem igen - når der skal lave mere ved vores hus.

  - Garry Tsang, Værløse

 • Vi har glade kunder...

  Super hurtig til at melde tilbage, rigtig pænt og professionelt arbejde og meget fair pris. Og der var ryddet helt op efter det udførte arbejde.

  Kan absolut anbefales.

  - Helene Bundgaard, Kokkedal

 • Vi har glade kunder...

  Super tilfredsstillende, og positiv oplevelse. 2 badeværelser, bryggers, samt renovering af vinduer. Aftaler og priser blev overholdt, og udførelsen var som aftalt, detaljeret og præcis.

  De bedste anbefalinger er hermed givet videre.

  - Charlotte Lux, Bagsværd

7070 1822