Få et nyt badeværelse med flotte fliser

Hvis du vil have et nyt badeværelse, men ikke har lyst til at bygge det helt om, Kan en udskiftning af de gamle flise, skabe et helt nyt udtryk på dit badeværelse, og det bliver hurtigt nyt og flot at se på, når der kommer nye fliser. Hvis der alligevel er andre ting, der skal laves om på badeværelset, kan det være et særligt egnet tidspunkt også at skifte de gamle fliser ud med nye. Der er mange muligheder, når du skal vælge, hvilke fliser du vil have sat op, her giver vi dig et par råd til, hvad der er godt at overveje:

1. Størrelse

Højden og bredden på dit badeværelse er noget af det vigtigste at tage højde for, når du skal vælge størrelsen på dine fliser. Hvis rummet er småt, bør fliserne også være små. Hvis man, ved at kaste et hurtigt blik på væggen eller gulvet, kan tælle hvor mange fliser der er fra den ene væg til den anden, så er fliserne for store. En god tommefingerregel er, at der skal kunne ligge mindst syv i en række. Har du behov for at gøre rummet højere, kan du vælge fliser der er højere end de er brede, og på den måde få rummet til at syne højere.

2. Materialer

Der er mange forskellige materialer at vælge imellem, men det umiddelbare valg står nok imellem keramiske fliser eller natursten. Den største fordel ved natursten er, at de forbliver flotte og kan pudses op, hvis med tiden slides og mister deres oprindelige udseeende. Til gengæld holder de keramiske fliser længere. Der er også andre valg, såsom glas- eller metalfliser på markedet, som også er æstetisk flotte og hygiejniske. Men på grund af deres højglans, kommer de hurtigt til at se beskidte og matte ud. I forhold til farver er det meget individuelt. Det kan dog være en fordel at sætte fliser op, der også fungerer, hvis du skulle beslutte dig for at skifte stil i rummet. Du kommer trods alt nok til at kigge på dem de næste ti år.

Skal vi give en hånd med?

Hos JH Totalentreprise anbefaler vi altid vores kunder til at benytte professionelle fagfolk, hvis de ikke selv har erfaring med at påsætte fliser i et vådrum. Det er meget vigtigt, at arbejdet udføres grundigt, så man sikrer, at der ikke kommer vandskader i væggene. Det kræver faglig ekspertise og mange års erfaring, som vi hos JH Totalentreprise har masser af. Du kan læse mere om vores flisearbejde her eller kontakte os for et uforpligtende tilbud på 70 70 18 22.

 • Vi har glade kunder...

  Meget hurtig respons på min forespørgsel. Rigtig god kommunikation igennem projektet. Alle forespørgelser blev meget hurtigt besvaret, og der blev set i muligheder ikke begrænsninger.

  Kan helt klart anbefale JH Totalentreprise ApS.

  - Jan Thor, København Ø.

 • Vi har glade kunder...

  Er super glad for vores nye badeværelser og køkken. J.H. Totalentreprise var hjælpsomme og forandringsparate, når der skulle laves justeringer undervejs. Jeg kan anbefale dem, og vil kontakte dem igen - når der skal lave mere ved vores hus.

  - Garry Tsang, Værløse

 • Vi har glade kunder...

  Super hurtig til at melde tilbage, rigtig pænt og professionelt arbejde og meget fair pris. Og der var ryddet helt op efter det udførte arbejde.

  Kan absolut anbefales.

  - Helene Bundgaard, Kokkedal

 • Vi har glade kunder...

  Super tilfredsstillende, og positiv oplevelse. 2 badeværelser, bryggers, samt renovering af vinduer. Aftaler og priser blev overholdt, og udførelsen var som aftalt, detaljeret og præcis.

  De bedste anbefalinger er hermed givet videre.

  - Charlotte Lux, Bagsværd

7070 1822