Forbedringsmuligheder ved renovering af kælder

Måske hører du til den store gruppe af danskere, der har uudnyttede kvadratmeter i underetagen og derfor overvejer en renovering af kælder for at få mere plads til familien eller til praktisk opbevaring. Hos JH Totalentreprise er vi eksperter i kælderrenoveringer, og i dette indlæg vil vi derfor dele lidt ud af vores erfaring på feltet. Vil du høre mere, eller ønsker du et tilbud på netop din opgave, er du velkommen til at kontakte os på telefon 70 70 18 22.

Overvejelser inden start

Vores erfaring er, at mange lader sig forblænde ved muligheden for et ekstra soveværelse, badeværelse eller motionsrum i kælderen, og derfor helt glemmer at betænke lovgivningen på området. Inden du påbegynder en renovering af din kælder, bør du derfor sætte dig grundigt ind i, hvad der er tilladt og hvad der er strafbart. Som udgangspunkt må kældre kun bruges til beboelse, hvis kommunen har godkendt dem. Grunden til dette er bl.a. dårlige redningsmuligheder i forbindelse med brand, risiko for skimmelsvamp, farlige gasser fra jorden og andre sundhedsskadelige tilstande. Alt efter forholdene i kælderregionerne er det derfor forskelligt, hvad man må bruge dem til.

Hvilke forbedringer kan man foretage?

Har du først fået godkendt din kælder til beboelse, er der dog et væld af muligheder, og hos JH Totalentreprise hjælper vi dig gerne med at finde ud af, hvordan du kan få mest muligt ud af dine kvadratmeter ved hjælp af en kælderrenovering. Vi foretager bl.a. isolering, energioptimering, forbedring af lysindfald og udluftning samt ændring af loftshøjde og rumfordeling, der alt sammen kan hjælpe dig med at få det meste ud af din kælder, til glæde både her-og-nu og i en eventuel salgssituation.

Fordele ved en nyrenoveret kælder

Kældre af ældre dato er ofte dårligt isolerede, hvilket kan føre til et usundt indeklima, fugt og skimmelsvamp. Renovering af kælder vil altså ikke kun give mere plads, det har også en sundhedsfremmende effekt. Desuden vil en kælderrenovering også få dit hus til at fremstå mere attraktivt i en eventuel salgssituation.

Få et tilbud på renovering af din kælder

Hos JH Totalentreprise hjælper vi dig gerne med at afgøre, hvorvidt din kælder egner sig til beboelse eller ej, samt hvilke forbedringsmuligheder vi ser i lige netop din situation. Lyder det interessant? Så tøv endelig ikke med at kontakte os for en indledende samtale om, hvordan vi kan gøre dine kælderdrømme til virkelighed.

 

 • Vi har glade kunder...

  Meget hurtig respons på min forespørgsel. Rigtig god kommunikation igennem projektet. Alle forespørgelser blev meget hurtigt besvaret, og der blev set i muligheder ikke begrænsninger.

  Kan helt klart anbefale JH Totalentreprise ApS.

  - Jan Thor, København Ø.

 • Vi har glade kunder...

  Er super glad for vores nye badeværelser og køkken. J.H. Totalentreprise var hjælpsomme og forandringsparate, når der skulle laves justeringer undervejs. Jeg kan anbefale dem, og vil kontakte dem igen - når der skal lave mere ved vores hus.

  - Garry Tsang, Værløse

 • Vi har glade kunder...

  Super hurtig til at melde tilbage, rigtig pænt og professionelt arbejde og meget fair pris. Og der var ryddet helt op efter det udførte arbejde.

  Kan absolut anbefales.

  - Helene Bundgaard, Kokkedal

 • Vi har glade kunder...

  Super tilfredsstillende, og positiv oplevelse. 2 badeværelser, bryggers, samt renovering af vinduer. Aftaler og priser blev overholdt, og udførelsen var som aftalt, detaljeret og præcis.

  De bedste anbefalinger er hermed givet videre.

  - Charlotte Lux, Bagsværd

7070 1822