Fordelen ved at finde en totalentreprise til dit næste bygge-eller renoveringsprojekt

JH-Totalentreprise kommer med det gode håndværk, så du kan få opfyldt din næste byggedrøm.

Står du over for et større renoverings- eller byggeprojekt, der kalder på kompetencer inden for al håndværk? Det kan være et omfattende projekt at påbegynde, fordi det kræver et stort overblik og sans for koordinering at have flere fagfolk involveret i projektet. Samtidig kan hele tidsrammen kollapse, hvis der optræder forsinkelser undervejs i forløbet, og der skal derfor kigges på planlægning igen.

I et samarbejde med os, kan vi levere en totalløsning for dit byggeprojekt, hvor vi står for alt lige fra projektets overordnet planlægning til koordinering af forskellige faggrupper og udførelse efter tidsplanen.

JH-Totalentreprise består af et team af professionelle medarbejdere, der arbejder ud fra værdier om, at høj kvalitet og et godt samarbejde med vores kunder, giver det bedste resultat og tilfredse kunder. Vi er en professionel entreprise der altid leverer solidt håndværk. Vores arbejde viser, hvem vi er, og hvad vi kan – og derfor går vi aldrig på kompromis med hverken kvalitet eller udførelse.

Få samlet alle faggrupper til dit næste projekt med en totalentreprise – på den måde er du sikret et godt tværfagligt samarbejde, hvor alle arbejder mod samme mål – at levere et solidt og veludført stykke håndværk.

Skal du i gang med et nyt byggeprojekt eller kalder hjemmet på en renovering, står vi hos JH-Totalentreprise klar til at hjælpe dig med alt lige fra indledende rådgivning om materialer til selve udførelsen.
Ring til os på 70 70 18 22 for et uforpligtende tilbud allerede i dag.

 • Vi har glade kunder...

  Meget hurtig respons på min forespørgsel. Rigtig god kommunikation igennem projektet. Alle forespørgelser blev meget hurtigt besvaret, og der blev set i muligheder ikke begrænsninger.

  Kan helt klart anbefale JH Totalentreprise ApS.

  - Jan Thor, København Ø.

 • Vi har glade kunder...

  Er super glad for vores nye badeværelser og køkken. J.H. Totalentreprise var hjælpsomme og forandringsparate, når der skulle laves justeringer undervejs. Jeg kan anbefale dem, og vil kontakte dem igen - når der skal lave mere ved vores hus.

  - Garry Tsang, Værløse

 • Vi har glade kunder...

  Super hurtig til at melde tilbage, rigtig pænt og professionelt arbejde og meget fair pris. Og der var ryddet helt op efter det udførte arbejde.

  Kan absolut anbefales.

  - Helene Bundgaard, Kokkedal

 • Vi har glade kunder...

  Super tilfredsstillende, og positiv oplevelse. 2 badeværelser, bryggers, samt renovering af vinduer. Aftaler og priser blev overholdt, og udførelsen var som aftalt, detaljeret og præcis.

  De bedste anbefalinger er hermed givet videre.

  - Charlotte Lux, Bagsværd

7070 1822