Gode råd til renovering af hus

Er man ikke selv håndværker eller gør-det-selv entusiast, kan det være svært at gennemskue, hvilke muligheder der er for renovering af sit hus, og hvilken der passer bedst til ens behov.  Hos JH Totalentreprise lever vi af at rådgive om og foretage renoveringer af både huse og lejligheder i København og omegn, og her får du derfor vores bedste råd til renovering af hus. Har du flere spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak på telefon 70 70 18 22.

 1. Find ud af hvilken type renovering du ønsker

Det første du skal tage stilling til er, om du blot ønsker at forskønne dit hjem og gøre det mere æstetisk at se på, eller om du ønsker en omfattende ombygning, så du enten kan få mere plads eller udnytte den du har bedre. Desuden er det vigtigt at skelne mellem ydre renovering, som fx renovering af facade, og indre renovering, som fx ændring af rumfordeling. Er du i tvivl om hvilken løsning, der vil give dit hus mest værdi, kommer vi gerne med vores professionelle vurdering af sagen. Vi tilbyder bl.a. renovering af badeværelser, køkkener og kældre, men også mindre omfattende håndværksløsninger inden for tømrer,- murer,                                                                                                                             – elektriker,- maler og VVS-faget.

 1. Saml dit projekt ét sted

Når du har besluttet dig for, hvilket projekt du vil satse på i forhold til renovering af dit hus, vil du højst sandsynligt opdage, at der skal flere forskellige håndværkere til at udføre arbejdet. Mange finder det uoverskueligt at skulle holde styr på både murere, tømrere, malere, elektrikere og VVS-arbejdere på én gang, og derfor anbefaler vi, at du centraliserer din renovering ved at lade os agere hovedentreprenør på dit projekt. Med en entrepriseaftale hos JH Totalentreprise tilbyder vi at koordinere de forskellige håndværkeres arbejde, samt sikre os at arbejdet bliver udført til den aftalte tid og pris og i den rette kvalitet. Vi varetager al kontakt til håndværkere og leverandører, så det eneste du skal fokusere på er forholdet til os.

 1. Få altid professionelle til at udføre arbejdet

Har du fået blod på tanden i forhold til at påbegynde en større eller mindre renovering af dit hus, kan det altid bedst betale sig at tale med et firma, der specialiserer sig i netop dette. Giver du dig selv i kast med diverse forbedringer, risikerer du at få lavet nogle løsninger, der hverken er lovlige eller dækket af forsikringen ved eventuelle efterfølgende skader. JH Totalentreprise i Rødovre er en personlig og professionel entreprise med mange års erfaring, og har du spørgsmål til renovering af dit hus, er du velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak om hvad vi kan gøre for dig.

 

 • Vi har glade kunder...

  Meget hurtig respons på min forespørgsel. Rigtig god kommunikation igennem projektet. Alle forespørgelser blev meget hurtigt besvaret, og der blev set i muligheder ikke begrænsninger.

  Kan helt klart anbefale JH Totalentreprise ApS.

  - Jan Thor, København Ø.

 • Vi har glade kunder...

  Er super glad for vores nye badeværelser og køkken. J.H. Totalentreprise var hjælpsomme og forandringsparate, når der skulle laves justeringer undervejs. Jeg kan anbefale dem, og vil kontakte dem igen - når der skal lave mere ved vores hus.

  - Garry Tsang, Værløse

 • Vi har glade kunder...

  Super hurtig til at melde tilbage, rigtig pænt og professionelt arbejde og meget fair pris. Og der var ryddet helt op efter det udførte arbejde.

  Kan absolut anbefales.

  - Helene Bundgaard, Kokkedal

 • Vi har glade kunder...

  Super tilfredsstillende, og positiv oplevelse. 2 badeværelser, bryggers, samt renovering af vinduer. Aftaler og priser blev overholdt, og udførelsen var som aftalt, detaljeret og præcis.

  De bedste anbefalinger er hermed givet videre.

  - Charlotte Lux, Bagsværd

7070 1822