Godt murerarbejde giver solide vægge

Skal du renovere dine mure?

Drømmer du om, at dit hjem har et nydeligt udseende, og samtidig er beskyttet mod fremtidige skader?

Vi anbefaler dig at pudse dine vægge og facader, når du renoverer dit hus. En pudsning giver dine murer en ren og glat overflade, hvilket medfører, at dit hus fremstår billedskønt og æstetisk flot for alle, som besøger dig. Det er samtidig vigtigt, at du vedligeholder facaden på dit hjem, da du ellers risikerer, at dit hjem får skader. En skade koster typisk mere at reparere end et forebyggende murerarbejde, og derfor er en pudsning oftest en god idé. Det er ikke let at pudse sine vægge, og det kræver ekspertise for at opnå det perfekte resultat. Hos JH Totalentreprise har vi mange års erfaring med murerarbejde, og vi kan give dig en god og professionel hjælp til husets fire vægge.

Hvorfor skal jeg pudse mine vægge?

Der er mange gode grunde til at vedligeholde facaden til dit hjem eller give en kærlig og pudsende hånd til de indvendige vægge. For eksempel i en ældre mur hvor murstene er beskadiget, er begyndt at skalle eller væggen er ramt af murbier, som har lavet gange og huller i fugerne. Når du pudser dine vægge, får murens flader et nyt og jævnt look uden huller. Samtidig beskytter du dine husvægge de næste mange år, da et pudsearbejde er med til at vedligeholde dine mure og forebygge dem mod fremtidige skader. En pudset overflade passer desuden perfekt til ny maling, hvilket giver muren et nydeligt udseende.

Vi hjælper dig med at renovere dine vægge

Pudsearbejde kræver erfaring og teknik for at opnå det perfekte resultat. Hos JH Totalentreprise har vi mulighed for at yde en professionel service til dit næste renoveringsprojekt. Vi håndterer alle opgaver inden for murerfaget med speciale i pudsning af vægge og flisearbejde. Vores kerneværdier er ansvarlighed og høj faglighed, da vi ved, at det er vejen til glade og tilfredse kunder. JH Totalentreprises medarbejdere består af veluddannede og erfarne murere, som har fingeren på pulsen inden for murerfaget og derfor kan hjælpe dig på bedste vis.

Kontakt JH Totalentreprise, hvis du drømmer om sunde og smukke vægge til en fornuftig pris. Vi lytter gerne til dine ønsker og behov. Og sammen kan vi finde frem til den bedste løsning til dit hjem.  

 

 • Vi har glade kunder...

  Meget hurtig respons på min forespørgsel. Rigtig god kommunikation igennem projektet. Alle forespørgelser blev meget hurtigt besvaret, og der blev set i muligheder ikke begrænsninger.

  Kan helt klart anbefale JH Totalentreprise ApS.

  - Jan Thor, København Ø.

 • Vi har glade kunder...

  Er super glad for vores nye badeværelser og køkken. J.H. Totalentreprise var hjælpsomme og forandringsparate, når der skulle laves justeringer undervejs. Jeg kan anbefale dem, og vil kontakte dem igen - når der skal lave mere ved vores hus.

  - Garry Tsang, Værløse

 • Vi har glade kunder...

  Super hurtig til at melde tilbage, rigtig pænt og professionelt arbejde og meget fair pris. Og der var ryddet helt op efter det udførte arbejde.

  Kan absolut anbefales.

  - Helene Bundgaard, Kokkedal

 • Vi har glade kunder...

  Super tilfredsstillende, og positiv oplevelse. 2 badeværelser, bryggers, samt renovering af vinduer. Aftaler og priser blev overholdt, og udførelsen var som aftalt, detaljeret og præcis.

  De bedste anbefalinger er hermed givet videre.

  - Charlotte Lux, Bagsværd

7070 1822