MALER i København

Malerarbejde i Københavnsområdet

JH Totalentreprise tilbyder malerarbejde af allerhøjeste kvalitet. Vi har øje for detaljen – lige fra vi dækker af til vi tager det sidste penselstrøg, og vores grundighed sikrer dig et godt resultat, som du kan nyde i mange år fremover.

Lad de professionelle komme til

Malerarbejde er en disciplin, som mange danskere vælger at kaste sig ud i uden professionel vejledning, dog ofte med ringe resultat. Malerarbejde kræver både tålmodighed og præcision, evner som vi til fulde mestrer hos JH Totalentreprise. Malerarbejde er vores profession og vores stolthed, og derfor er vi også i stand til at levere perfekte resultater – hver gang.

Hos JH Totalentreprise ved vi, hvad der skal til for at skabe fejlfri resultater. Vores veluddannede malere tager sig tid til deres opgaver, og giver arbejdet den opmærksomhed det fortjener. En opgave udført af os starter altid med en samtale mellem kunde og maler, så vi i samråd kan komme frem til hvordan opgaven skal gribes an. Vi lægger en plan for forløbet og kommer gerne med et prisoverslag, så du bedre kan danne dig et overblik over omkostningerne. Herefter står vi for alt det hårde arbejde. Det eneste du skal gøre er faktisk bare, at vælge den rigtige farve til at give dine vægge eller din facade nyt liv.

Vi tager os af alle opgaver inden for malerfaget og henvender os til private såvel som erhvervskunder. Ingen opgave er for stor eller for lille for os, vi går til alle opgaver med en høj grad af arbejdsglæde og professionalisme. Fælles for alle vores udførte opgaver er, at vi altid sørger for at være grundige og tålmodige når det kommer til forarbejdet. Et godt stykke malerarbejde starter allerede ved afdækningen, for hvis der ikke er styr på forarbejdet, vil slutresultatet næppe blive noget at prale af.

Hos JH Totalentreprise er vi heldigvis eksperter i spartelarbejde, som er helt essentielt for et flot slutresultat. Spartelarbejde bruges til at skabe det perfekte, glatte underlag for malingen, og da vi gennem tiden har udført spartling af alle overflader, er vi fuldt ud i stand til at rådgive omkring alle opgaver.

Vi tager dog altid udgangspunkt i dine ønsker, det er jo trods alt tilfredse kunder, der er vores levebrød. Vi går til enhver opgave med stor professionel stolthed, og stiller os ikke tilfredse før vi har leveret et perfekt resultat til glæde for vores kunder.

Vi udfører bl.a.:

 • Indendørs og udendørs malerarbejde
 • Farverådgivning
 • Sprøjtemaling
 • Vådrumsmaling
 • Dekorationsmaling

Og meget mere!

Vi holder fokus fra start til slut og leverer, på baggrund af vores grundige forarbejde, altid flotte resultater. Så mangler du en kompetent maler i Københavnsområdet eller har du blot brug for råd eller farvevejledning, så kontakt JH Totalentreprise for en uforpligtende snak om dine ønsker og behov inden for malerfaget.

Læs JH Totalentreprises anmeldelser på Facebook

JH Totalentreprise har 4,5 ud af 5 stjerner baseret på 2 anmeldelser.
 • Vi har glade kunder...

  Meget hurtig respons på min forespørgsel. Rigtig god kommunikation igennem projektet. Alle forespørgelser blev meget hurtigt besvaret, og der blev set i muligheder ikke begrænsninger.

  Kan helt klart anbefale JH Totalentreprise ApS.

  - Jan Thor, København Ø.

 • Vi har glade kunder...

  Er super glad for vores nye badeværelser og køkken. J.H. Totalentreprise var hjælpsomme og forandringsparate, når der skulle laves justeringer undervejs. Jeg kan anbefale dem, og vil kontakte dem igen - når der skal lave mere ved vores hus.

  - Garry Tsang, Værløse

 • Vi har glade kunder...

  Super hurtig til at melde tilbage, rigtig pænt og professionelt arbejde og meget fair pris. Og der var ryddet helt op efter det udførte arbejde.

  Kan absolut anbefales.

  - Helene Bundgaard, Kokkedal

 • Vi har glade kunder...

  Super tilfredsstillende, og positiv oplevelse. 2 badeværelser, bryggers, samt renovering af vinduer. Aftaler og priser blev overholdt, og udførelsen var som aftalt, detaljeret og præcis.

  De bedste anbefalinger er hermed givet videre.

  - Charlotte Lux, Bagsværd

7070 1822