MURER København

Murerarbejde i København og omegn

Skal du have foretaget pudse- eller flisearbejde? Eller går du og drømmer om den helt store renovering af dit køkken eller badeværelse? Så Lad JH Totalentreprise stå for murerarbejdet, så det eneste du skal gøre er, at nyde det flotte resultat!

Dialog i fokus

JH Totalentreprise er en professionel virksomhed med mange års erfaring i bagagen. Vores veluddannede samarbejdspartnere følger den stolte murer-tradition, men sørger samtidig for at videreuddanne sig, så de til hver en tid kan tilbyde den bedste service benyttende de nyeste teknikker og tendenser inden for murerfaget. Vi arbejder både med private og erhvervskunder, men fælles for vores arbejde er, at vi altid sørger for at etablere et godt og tillidsvækkende forhold mellem kunde og murer. Hos os er dialogen i fokus, da vi på denne måde skaber grundlag for at levere fejlfri resultater, der på alle måder indfrier kundens ønsker.

Når du vælger JH Totalentreprise til at tage sig af dit murerarbejde, mødes vi altid for at vende opgaven, og hvis du ønsker det, giver vi gerne et prisoverslag, så du undgår ubehagelige overraskelser, når regningen skal betales.

I murerarbejdet er detaljen i fokus, præcision og timing er essentielle begreber når fliserne skal lægges og fugerne skal have den rigtige bredde, og det er her JH Totalentreprise excellerer. Vores arbejde er præget af en høj grad af professionel stolthed, og vi bevarer fokus lige fra den første skitse til den sidste finish.

JH Totalentreprise påtager sig alle opgaver inden for murerfaget, men flise- og pudsearbejde er vores særlige speciale.

Flisearbejde:

Fliser er et praktisk og populært valg når det kommer til badeværelse eller køkken, da de er lette at gøre rent. Hos JH Totalentreprise har vi gennem mange år finpudset vores evner inden for fliselægning, og vi tilbyder i dag en lang række forskellige mønstre og fliser. Vi gør alt for at skræddersy en løsning, der passer præcis til dit rum og til din personlige stil – det er faktisk kun fantasien, der sætter grænser. Vores erfarne team ved lige hvordan flisearbejdet skal udføres for at opnå et fejlfrit resultat.

Pudsearbejde:

Pudsearbejde er oplagt, hvis du vil give dine vægge nyt liv. Pudsning giver perfekte, glatte vægge eller facader, og JH Totalentreprise udfører både indendørs- og udendørspudsninger, så du kan opnå det perfekte resultat både indeni og uden for dit hjem. Pudsning er en svær disciplin, og derfor er det en god idé, at lade de professionelle komme til. Arbejdet kræver stort kendskab til materialer og teknik og den mindste fejl vil fremstå tydeligt i overfladen. Hos JH Totalentreprise har vi teknikken i orden, og vi står klar til at løfte enhver pudseopgave i Københavnsområdet, så du kan nyde resultatet af flotte, glatte vægge og facader.

Derudover udfører vi bl.a.:

 • Fugearbejde
 • Sandblæsning
 • Anlæg af terrasse
 • Facaderenovering

Og meget mere!

Er du på udkig efter et firma, der kan udføre kompetent murerarbejde til rimelige priser? Så er JH Totalentreprise firmaet for dig. Tøv ikke med at kontakte os for en uforpligtende samtale omkring dine ønsker og behov. Sammen kommer vi frem til den perfekte løsning til lige netop dig!

Læs JH Totalentreprises anmeldelser på Facebook

JH Totalentreprise har 4,5 ud af 5 stjerner baseret på 2 anmeldelser.
 • Vi har glade kunder...

  Meget hurtig respons på min forespørgsel. Rigtig god kommunikation igennem projektet. Alle forespørgelser blev meget hurtigt besvaret, og der blev set i muligheder ikke begrænsninger.

  Kan helt klart anbefale JH Totalentreprise ApS.

  - Jan Thor, København Ø.

 • Vi har glade kunder...

  Er super glad for vores nye badeværelser og køkken. J.H. Totalentreprise var hjælpsomme og forandringsparate, når der skulle laves justeringer undervejs. Jeg kan anbefale dem, og vil kontakte dem igen - når der skal lave mere ved vores hus.

  - Garry Tsang, Værløse

 • Vi har glade kunder...

  Super hurtig til at melde tilbage, rigtig pænt og professionelt arbejde og meget fair pris. Og der var ryddet helt op efter det udførte arbejde.

  Kan absolut anbefales.

  - Helene Bundgaard, Kokkedal

 • Vi har glade kunder...

  Super tilfredsstillende, og positiv oplevelse. 2 badeværelser, bryggers, samt renovering af vinduer. Aftaler og priser blev overholdt, og udførelsen var som aftalt, detaljeret og præcis.

  De bedste anbefalinger er hermed givet videre.

  - Charlotte Lux, Bagsværd

7070 1822