Nyd farverne inde og ude med JH Totalentreprise

At male er en kunst

Alle har oplevet at gå i gang med et malerprojekt i hjemmet og tænkt, at det hurtigt ville være overstået.

Men hvad mange også finder ud af er, at det ikke er så let, som man først havde forestillet sig. Trætheden meldte sig, der var malerpletter på alt dit tøj, farven var helt forkert og paneler og kontakter var rammet virkelig sjusket ind – selv om du gjorde dit bedste. Ligesom i andre professionelle fag er det at male ikke noget, man bare lige gør. Vi anbefaler derfor stærkt, at du får fat i nogle af vores erfarne og dygtige malere. Ja, det koster ekstra penge at få malere ud – men det er også det værd.

Farvevalg

For det første er det ofte svært at finde ud af, hvilken farve rummene skal have. Mange tænker ”hvid”, men der findes rigtig mange nuancer af hvid, og det er ikke alle, der passer lige godt til et rum, hvis man tager solskin, lampelys eller møbler i betragtning. Derfor bør du starte med at tale med en af vores professionelle malere, der har erfaring med, hvordan forskellige malingstyper og nuancer spiller ind i et rum.

Selve processen

Når farverne er bestemt, vil vi så snart som muligt gå i gang med at bestille maling og sætte plastic op i rummet, så der ikke kommer maling udenfor. Vi plejer altid at udføre vores arbejde hverdagene, hvor vores kunder er på arbejde. Dette skyldes, at det ikke er helt sundt at indånde malingsdampe, hvilket er en faktor, man især skal være bevidst om, hvis der er børn eller gravide i boligen. Derfor bruger vi også selv masker og vil anbefale, at I lufter godt ud og ikke sover i rummene i nogle dage efter.

Forårstilbud hos JH Totalentreprise

Det er sommer, så vi er i godt humør og har derfor et godt tilbud til alle storkøbenhavnere. Vi har fyldt vores lager op med malerbøtter fulde af dejlige, friske farver! Så ring til os på 70 70 18 22 og bliv inspireret og rådgivet i, hvad der passer til netop jer. Så kan I tage udenfor og nyde solen og de smukke forårs farver, mens vi maler og fornyer jeres hjem med dejlige farver indenfor.

 • Vi har glade kunder...

  Meget hurtig respons på min forespørgsel. Rigtig god kommunikation igennem projektet. Alle forespørgelser blev meget hurtigt besvaret, og der blev set i muligheder ikke begrænsninger.

  Kan helt klart anbefale JH Totalentreprise ApS.

  - Jan Thor, København Ø.

 • Vi har glade kunder...

  Er super glad for vores nye badeværelser og køkken. J.H. Totalentreprise var hjælpsomme og forandringsparate, når der skulle laves justeringer undervejs. Jeg kan anbefale dem, og vil kontakte dem igen - når der skal lave mere ved vores hus.

  - Garry Tsang, Værløse

 • Vi har glade kunder...

  Super hurtig til at melde tilbage, rigtig pænt og professionelt arbejde og meget fair pris. Og der var ryddet helt op efter det udførte arbejde.

  Kan absolut anbefales.

  - Helene Bundgaard, Kokkedal

 • Vi har glade kunder...

  Super tilfredsstillende, og positiv oplevelse. 2 badeværelser, bryggers, samt renovering af vinduer. Aftaler og priser blev overholdt, og udførelsen var som aftalt, detaljeret og præcis.

  De bedste anbefalinger er hermed givet videre.

  - Charlotte Lux, Bagsværd

7070 1822