Om os

“Vi sigter mod at udvide virksomheden og bevare den gode kvalitet”
– Jakob Kacprzak Hey, stifter

Virksomheden JH Totalentreprise blev stiftet i 2009 startede ud som et enkeltmandsfirma med ambition om at levere professionel entreprise i Storkøbenhavn og omegn. Det varede ikke længe før virksomheden kunne udvide med yderligere 6 fagfolk til at varetage de mange opgaver, der blev bestilt.

I løbet af årene er JH Totalentreprise gået fra at foretage små reparationer til at påtage sig ansvaret for store projekter med specialiseret viden og faglighed inden for murer-, maler- og tømrerarbejde samt VVS’ere og elektrikere.

Kundetilfredshed som bærende element

Hos JH Totalentreprise er præcision, samarbejde og tryghed i fokus, når der skal løses en opgave. Vores erfaring har vist os, at de bedste resultater opstår, når vi udfører vores arbejde med præcision og benytter hinandens faglighed – det giver os en arbejdsproces, der er velplanlagt og betyder, at vi kan levere en service af høj kvalitet inden for de aftalte tidsrammer.

Det har altid været kvalitet og kundetilfredshed, der har været de bærende elementer i vores arbejde, og vi arbejder altid mod at opnå det bedste resultat for vores kunder.

Veluddannede og dedikerede samarbejdspartnere

Vores virksomhed består af veluddannede og professionelle samarbejdspartnere, der leverer et solidt stykke håndværk af høj kvalitet.

Vi arbejder på et højt fagligt niveau og ansvarligt, fordi vi ved, at det er vejen frem til tilfredse kunder og gode resultater. For os er det afgørende at have en god, åben dialog med vores kunder, så vi kan rådgive ud fra bedste evne alt efter, hvilket behov vores enkelte kunder har.

Nomineret til årets entreprenør 2015

JH Totalentreprise er netop blevet nomineret til årets entreprenør 2015 i forbindelse med det årlige Awardshow Årets Håndværker, der finder sted i Cirkusbygningen. Nomineringen er kommet på baggrund af god omtale fra bygherre, der har haft samarbejde med JH Totalentreprise.

 • Vi har glade kunder...

  Meget hurtig respons på min forespørgsel. Rigtig god kommunikation igennem projektet. Alle forespørgelser blev meget hurtigt besvaret, og der blev set i muligheder ikke begrænsninger.

  Kan helt klart anbefale JH Totalentreprise ApS.

  - Jan Thor, København Ø.

 • Vi har glade kunder...

  Er super glad for vores nye badeværelser og køkken. J.H. Totalentreprise var hjælpsomme og forandringsparate, når der skulle laves justeringer undervejs. Jeg kan anbefale dem, og vil kontakte dem igen - når der skal lave mere ved vores hus.

  - Garry Tsang, Værløse

 • Vi har glade kunder...

  Super hurtig til at melde tilbage, rigtig pænt og professionelt arbejde og meget fair pris. Og der var ryddet helt op efter det udførte arbejde.

  Kan absolut anbefales.

  - Helene Bundgaard, Kokkedal

 • Vi har glade kunder...

  Super tilfredsstillende, og positiv oplevelse. 2 badeværelser, bryggers, samt renovering af vinduer. Aftaler og priser blev overholdt, og udførelsen var som aftalt, detaljeret og præcis.

  De bedste anbefalinger er hermed givet videre.

  - Charlotte Lux, Bagsværd

7070 1822