Ombygning

Ombygning – når boligdrømmen skal realiseres

Ombygning af lejligheder og huse. JH Totalentreprise kan hjælpe dig med ombygning lige fra de første ideer til du kan flytte ind i din bolig. Vi koordinerer håndværkerne og sørger for, at prisen og tidsplanen holder.

En ombygning af din bolig er en investering. En investering i et hjem som fungerer godt i dagligdagen, og som du trives i. Går du og drømmer om en ombygning, så kontakt JH Totalentreprise. Vi har flere års erfaring med ombygning af lejligheder og huse, og vi ved, hvad der skal til, for at det skal blive en succes, når du vil udleve dine boligdrømme.

Ombygning med totalentreprise

Fra dag 1 i en ombygning er der mange parter, der skal koordineres – for eksempel håndværkere, myndigheder og leverandører. Det kan være svært at bevare overblikket, hvis man samtidig har et job at passe ved siden af. Vil du gerne bevare overblikket over din ombygning, er totalentreprise en oplagt løsning, som JH Totalentreprise har flere års gode erfaringer med.

Ombygning med omtanke

En ombygning skal både opfylde beboernes behov og drømme – og så skal den være realistisk i forhold til lejlighedens eller husets rammer. Med JH Totalentreprise som sparringspartner får du hjælp til at se, hvilke muligheder der er i din bolig og hvordan vi bedst udnytter dem. Vi har overblikket og erfaringen til at guide dig gennem dit byggeprojekt og løser opgaver som murerarbejde,malerarbejdetømrerarbejde, vvs og el.

Læs JH Totalentreprises anmeldelser på Facebook

JH Totalentreprise har 4,5 ud af 5 stjerner baseret på 2 anmeldelser.
 • Vi har glade kunder...

  Meget hurtig respons på min forespørgsel. Rigtig god kommunikation igennem projektet. Alle forespørgelser blev meget hurtigt besvaret, og der blev set i muligheder ikke begrænsninger.

  Kan helt klart anbefale JH Totalentreprise ApS.

  - Jan Thor, København Ø.

 • Vi har glade kunder...

  Er super glad for vores nye badeværelser og køkken. J.H. Totalentreprise var hjælpsomme og forandringsparate, når der skulle laves justeringer undervejs. Jeg kan anbefale dem, og vil kontakte dem igen - når der skal lave mere ved vores hus.

  - Garry Tsang, Værløse

 • Vi har glade kunder...

  Super hurtig til at melde tilbage, rigtig pænt og professionelt arbejde og meget fair pris. Og der var ryddet helt op efter det udførte arbejde.

  Kan absolut anbefales.

  - Helene Bundgaard, Kokkedal

 • Vi har glade kunder...

  Super tilfredsstillende, og positiv oplevelse. 2 badeværelser, bryggers, samt renovering af vinduer. Aftaler og priser blev overholdt, og udførelsen var som aftalt, detaljeret og præcis.

  De bedste anbefalinger er hermed givet videre.

  - Charlotte Lux, Bagsværd

7070 1822