Opsætning af gipsvæg i København

Opsætning af gipsvæg / gipsplader

En opsætning af gipsvæg er en god løsning til rumdeling, da det er et nemt materiale at arbejde med, da gips kan skæres til og har en pæn og glat overflade. Dog skal du være opmærksom på de juridiske byggekrav såsom, at der blandt andet ikke må være skjulte elinstallationer bag din gipsvæg. Hvis du ønsker en lovlig og stabil opsætning af gipsvæg, kan JH totalentreprise hjælpe dig med dette. Vi har erfaringen og kan bygge dine vægge, så du får et tilfredsstillende slutresultat.

Der er mange fordele ved at vælge gips som byggemateriale; blandt andet er gips en god isolering, og der er mindre efterarbejde, da man normalt skal pudse og spartle efter en traditionel opmuring.

Billigt, hurtigt og flot

Desuden er det tidsbesparende, fordi gipsvægge ikke skal tørre. Dog skal man huske på, at der normalt skal spartling, glasfilt- eller glasvævsbeklædes og malerarbejde efter opsætning af gipsvæg for det pæneste resultat. Ved at rumopdele ved hjælp af opsætning med gipsvæg, får du desuden både brand- og lydisolation – alt efter, hvordan gipsvæggene opbygges.

Opsætning af gipsvæg/gipsplader kan blive en besværlig opgave, hvis man er alene om det, da gipsvægge er uhåndterlige at sætte op. Derfor anbefaler vi at være mindst 2 personer til arbejedet, derfor har vi dygtige håndværkere, der er vant til at lave opsætning af gipsvæg, tilskæringer til el og malerarbejde.

Husk, at du nu kan trække dine udgifter til håndværkeren fra i skat. Se mere under afsnittet om håndværkerfradrag.

Læs JH Totalentreprises anmeldelser på Facebook

JH Totalentreprise har 4,5 ud af 5 stjerner baseret på 2 anmeldelser.
 • Vi har glade kunder...

  Meget hurtig respons på min forespørgsel. Rigtig god kommunikation igennem projektet. Alle forespørgelser blev meget hurtigt besvaret, og der blev set i muligheder ikke begrænsninger.

  Kan helt klart anbefale JH Totalentreprise ApS.

  - Jan Thor, København Ø.

 • Vi har glade kunder...

  Er super glad for vores nye badeværelser og køkken. J.H. Totalentreprise var hjælpsomme og forandringsparate, når der skulle laves justeringer undervejs. Jeg kan anbefale dem, og vil kontakte dem igen - når der skal lave mere ved vores hus.

  - Garry Tsang, Værløse

 • Vi har glade kunder...

  Super hurtig til at melde tilbage, rigtig pænt og professionelt arbejde og meget fair pris. Og der var ryddet helt op efter det udførte arbejde.

  Kan absolut anbefales.

  - Helene Bundgaard, Kokkedal

 • Vi har glade kunder...

  Super tilfredsstillende, og positiv oplevelse. 2 badeværelser, bryggers, samt renovering af vinduer. Aftaler og priser blev overholdt, og udførelsen var som aftalt, detaljeret og præcis.

  De bedste anbefalinger er hermed givet videre.

  - Charlotte Lux, Bagsværd

7070 1822