Opsætning af køkken i København

Opsætning af køkken skal gøres professionelt

Mange køkkenfirmaer lokker med gode tilbud om nyt køkken, men de fortæller sjældent, at købet ikke indbefatter opsætning af køkken. Har du derfor købt dit drømmekøkken, men kan du ikke selv sætte det op? Så kan du roligt kontakte JH Totalentreprise, der har flere års erfaring.

Vi kan hjælpe dig med opsætning af køkken og sørge for, at dit nye køkken bliver dit nye drømmerum. Vi har professionelle folk, der er dygtige i opsætning af køkken, så køkkenet bliver præcist, som du ønsker det. Processen er ofte opdelt i følgende faser: opsætning af sokkel, køkkenelementer, bordplade og hårde hvidevarer.

Det er ofte en fornuftig investering at forberede din opsætning af køkken ved at gøre rummet klar inden, så dit køkken kan blive så brugbart som muligt. Derfor er JH TOTALENTREPRISE selvfølgelig behjælpelige med, sammen med dig, at vurdere om installationer bør omlægges, nyt el bør etableres eller malerarbejde bør udføres.

Husk, at du nu kan trække dine udgifter til håndværkeren fra i skat. Se mere under afsnittet om håndværkerfradrag.

Læs JH Totalentreprises anmeldelser på Facebook

JH Totalentreprise har 4,5 ud af 5 stjerner baseret på 2 anmeldelser.
 • Vi har glade kunder...

  Meget hurtig respons på min forespørgsel. Rigtig god kommunikation igennem projektet. Alle forespørgelser blev meget hurtigt besvaret, og der blev set i muligheder ikke begrænsninger.

  Kan helt klart anbefale JH Totalentreprise ApS.

  - Jan Thor, København Ø.

 • Vi har glade kunder...

  Er super glad for vores nye badeværelser og køkken. J.H. Totalentreprise var hjælpsomme og forandringsparate, når der skulle laves justeringer undervejs. Jeg kan anbefale dem, og vil kontakte dem igen - når der skal lave mere ved vores hus.

  - Garry Tsang, Værløse

 • Vi har glade kunder...

  Super hurtig til at melde tilbage, rigtig pænt og professionelt arbejde og meget fair pris. Og der var ryddet helt op efter det udførte arbejde.

  Kan absolut anbefales.

  - Helene Bundgaard, Kokkedal

 • Vi har glade kunder...

  Super tilfredsstillende, og positiv oplevelse. 2 badeværelser, bryggers, samt renovering af vinduer. Aftaler og priser blev overholdt, og udførelsen var som aftalt, detaljeret og præcis.

  De bedste anbefalinger er hermed givet videre.

  - Charlotte Lux, Bagsværd

7070 1822