Pas på dit hjem med professionelt vvs-arbejde

Selvom du måske er fiks på fingrene og selv har lavet en masse ting i hjemmet, løber du stadig en risiko for, at netop dit gør det selv-arbejde ikke er korrekt eller lovligt udført. Så inden du finder en vejledning til, hvordan du udskifter vandhanen i køkkenet, eller hvordan du tilslutter vand- eller afløbsinstallationen, bør du kende vigtigheden i professionel vvs-arbejde.

Risikoen ved dårligt gør det selv-arbejde

Er du hjemmets altmuligmand og har du styr på forholdsreglerne før, du går i gang med dit næste vvs-arbejde, er der meget, som kan lade sig gøre. Dog løber du en særlig risiko, hvis ikke dit arbejde udføres korrekt og i henhold til forholdsreglerne. Ved dårligt gør det selv-arbejde og ved overtrædelse af forholdsreglerne, er der set mange eksempler på et beskadiget hjem.

De største fare har bl.a. været i forbindelse med:

 • Hjemmelavede el-løsninger, som gennem tiderne har været skyld i brande. 
 • Dårligt udført vvs-arbejde, som gav vandskader med ødelagte genstande til følge.
 • Livsfarligt tømrer- og murerarbejde, hvor de bærende og stabiliserende byggeelementer hverken var korrekt eller forsvarligt udført.

Som følge af de mange risici ved eget gør det selv-arbejde, har Sikkerhedsstyrelsen af gode grunde opstillet nogle vigtige forholdsregler. Som det før er blevet nævnt, er det både livsfarligt selv at lave egne el-installationer – ligesom det kan være forbundet med stor risiko selv at udbygge vandrørene i sit hjem. Man har bl.a. også set eksempler på dårlige el-installationer i tilstandsrapporter, som har måtte sænke hjemmets værdi svarende til, hvad det ville koste at få det lavet af en professionel – altså kan dit gør det selv-arbejde hurtigt blive til en uønsket følgevirkning for dig og dit hjem.

Anskaf en professionel
Hos JH-totalentreprise har vi professionelle og velkvalificerede ansatte indenfor mange relevante fagområder, som sørger for en grundig gennemgang af dit hjem og som kan hjælpe dig med dit næste vvs-arbejde, så du netop undgår de mange risici, der er forbundet med at gøre det selv. På vores hjemmeside kan du se, hvad vi tilbyder, eller du kan kontakte os for yderligere information.

 • Vi har glade kunder...

  Meget hurtig respons på min forespørgsel. Rigtig god kommunikation igennem projektet. Alle forespørgelser blev meget hurtigt besvaret, og der blev set i muligheder ikke begrænsninger.

  Kan helt klart anbefale JH Totalentreprise ApS.

  - Jan Thor, København Ø.

 • Vi har glade kunder...

  Er super glad for vores nye badeværelser og køkken. J.H. Totalentreprise var hjælpsomme og forandringsparate, når der skulle laves justeringer undervejs. Jeg kan anbefale dem, og vil kontakte dem igen - når der skal lave mere ved vores hus.

  - Garry Tsang, Værløse

 • Vi har glade kunder...

  Super hurtig til at melde tilbage, rigtig pænt og professionelt arbejde og meget fair pris. Og der var ryddet helt op efter det udførte arbejde.

  Kan absolut anbefales.

  - Helene Bundgaard, Kokkedal

 • Vi har glade kunder...

  Super tilfredsstillende, og positiv oplevelse. 2 badeværelser, bryggers, samt renovering af vinduer. Aftaler og priser blev overholdt, og udførelsen var som aftalt, detaljeret og præcis.

  De bedste anbefalinger er hermed givet videre.

  - Charlotte Lux, Bagsværd

7070 1822