Pudsning af vægge i København

Pudsning af vægge, så er du godt på vej til et flot hjem

Når du kigger rundt i dit hjem, er væggene oftest de største flader, som du ser.Har du brug for at opfriske dine vægge, kan pudsning af vægge, spartling eller malerarbejde gøre store forskelle. Du kan også vælge en udvendig pudsning af vægge og ydremure, der medvirker til, at din bolig ser flot og velholdt ud.

Hvis din stue, badeværelse, køkken eller soveværelse trænger til en boligrenovering, er det oftest væggene, der falder en i øjnene, som det første. Vægge udgør en stor del af boligens areal, og pudsning af vægge kan få et slidt hjem til at se nyt og friskt ud, da dette er den grove forberedelse til finspartling og malerarbejde.

Vi kan hjælpe dig med spartling, pudsning af vægge og malerarbejde. Altsammen er med til, at gøre dit hjem indbydende at komme ind i.

Du kan også vælge udvendig pudsning af vægge på dine facader eller indvendigt som en del af din kælderrenovering, da vi udfører pudsning af vægge, hvad enten du har vægge af murstens, gas, beton, let klinke eller gasbeton.

Idéer til flotte vægge

Rustik eller klassisk look med cement

Mange husejere prioriterer pudsede vægge på deres ønskeseddel. Mulighederne føles uendelige, spørg derfor JH Totalentreprise til råds hvis du vil have et resultat, der hæfter på alle faste, rene overflader, så det kan bruges til vægge med såvel gips, glasvæv og hessian som umoderne vægfliser.

Vi ønsker glatte vægge i vores hjem

Hvis drømmen er, at have vægge uden sprækker og ujævnheder, så peger vi på pudsning af vægge samt brug af glasfilt. Filt afslører nemlig selv de mindste huller og ujævnheder i væggen.

Med de korrekte anvisninger og hvis du har erfaringen, kan du komme godt i mål. Du kan starte et indledende arbejde og tage en dialog med os, hvor vi overtager den tunge del af arbejdet. Vi hjælper gerne så langt hen af vejen, således at man undgår de mest almindelige ærgrelser.

Vægge med struktur

Selvom man ønsker at struktur på væggene i hjemmet, er det stadig anbefalet, at have pudset dem først. Man kan herefter benytte spartel, pensel eller ruller til, at skabe nogle flotte levende vægge med strukturer. Inviter JH Totalentreprise med i projektet og lad os skabe de perfekte resultater sammen

Vedligehold pudsede vægge

Hvis du eller din håndværker har udført arbejdet korrekt, kan både farvet eller ufarvet tyndpuds holde i mange år.

Vedligeholdelse er oftest set, ikke nødvendig. Dog anbefaler vi at følge disse tips for at sikre, at pudsen kan holde sig flot og robust i mange år.

 • Hold øje med murværkets overflader
 • Rengør murværket med lunkent vand og mild sæbe
 • Hold øje med eventuel alge- og mos
 • Afskalninger grundet frost, salte eller andre klimatiske årsager
 • Væggen sprækker eller mindre revner
 • Overflader der skifter farve
 • Puds der drysser ned indvendig eller udvendig

Hvis du er i tvivl om, hvad du kan eller skal gøre i ovenstående situationer, så kontakt os for råd og vejledning.

Husk, at du nu kan trække dine udgifter til håndværkeren fra i skat. Se mere under afsnittet om håndværkerfradrag.

Læs JH Totalentreprises anmeldelser på Facebook

JH Totalentreprise har 4,5 ud af 5 stjerner baseret på 2 anmeldelser.
 • Vi har glade kunder...

  Meget hurtig respons på min forespørgsel. Rigtig god kommunikation igennem projektet. Alle forespørgelser blev meget hurtigt besvaret, og der blev set i muligheder ikke begrænsninger.

  Kan helt klart anbefale JH Totalentreprise ApS.

  - Jan Thor, København Ø.

 • Vi har glade kunder...

  Er super glad for vores nye badeværelser og køkken. J.H. Totalentreprise var hjælpsomme og forandringsparate, når der skulle laves justeringer undervejs. Jeg kan anbefale dem, og vil kontakte dem igen - når der skal lave mere ved vores hus.

  - Garry Tsang, Værløse

 • Vi har glade kunder...

  Super hurtig til at melde tilbage, rigtig pænt og professionelt arbejde og meget fair pris. Og der var ryddet helt op efter det udførte arbejde.

  Kan absolut anbefales.

  - Helene Bundgaard, Kokkedal

 • Vi har glade kunder...

  Super tilfredsstillende, og positiv oplevelse. 2 badeværelser, bryggers, samt renovering af vinduer. Aftaler og priser blev overholdt, og udførelsen var som aftalt, detaljeret og præcis.

  De bedste anbefalinger er hermed givet videre.

  - Charlotte Lux, Bagsværd

7070 1822