Referencer

Overdækket terrasse

“Jeg stod med en forfalden hundegård og anede ikke, hvad jeg skulle stille op med dette. Med JH Totalentreprises hjælp fik jeg en drømmelounge, som jeg bruger hver dag hele året rundt. Jeg ville aldrig selv være kommet på idéen, og jeg sender dem en venlig tanke, når jeg sidder i skyggen og nyder min lounge.”

– Kirsten J.

Renovering af hus

Eksklusivt renoveret hus med et Smart-House el-system fra Carlo Gavazzi med bevægelsessensorer, brand- og oversvømmelsesføler samt mulighed for individuel programmering af elektriske komponenter og varme fx fra en smartphone. Desuden er der installeret et højtglanskøkken fra HTH med sort Silestone-bordplade og alle skuffer er med soft-close.

Samtlige hårde hvidevarer er fra Siemens og er integrerbare. Huset er udstyret med gulvvarme fra Uponor Wirsbo med trådløse digitale fjernbetjeninger. Trækompagniet har leveret gulvplankerne, der er af kernerøget eg med børstet struktur.

Gulvet er tillige behandlet med naturolie. Husets badeværelser er udstyrede med væghængt toilet med soft-close, badeværelsesmøblerne er fra HTH i mørkt krydsfinér samt med et skjult gulvafløb fra Unidrain Highline. Både badeværelse- og køkkenarmaturer er i børstet rustfrit stål fra VOLA Arne Jacobsen.

Huset rummer desuden et Walk-in-Closet med skydedøre fra Swedoor og garderobeindmad fra IKEA Stolmen.

Læs mere om renovering af hus.

Udtalelse:

“Vi besluttede os for at ville totalrenovere vores efterhånden slidte hjem og valgte JH Totalentreprise, fordi vores venner havde anbefalet firmaet. Vi ønskede os mødestabilitet og professionalitet, og vi må sige, at firmaet levede fuldstændig op til vores standard for god vejledning og meget dygtige håndværkere. Nu har vi vores dejlige hjem takket være JH Totalentreprise og Jakobs styring af hans fagfolk.”

– Marie-Louise og Christian

Renovering af badeværelse

J.H. Totalentreprise renoverede i 2010 vores badeværelse på 4 m². Arbejdet omfattede nedrivning af eksisterende badeværelse ind til de rå bjælker og murværk, opbygningaf nyt med vådrumsplader, nye vandrør og el, fliser på vægge og gulv, sanitet, tørrestativ, gulvvarme og muret bruseniche med glasvæg.

Alt udført efter design og materialer udvalgt af bygherre. I tæt og hyppig dialog med entreprenør og håndværkere blev de problemer, der naturligt opstår under et renoveringsprojekt taget i opløbet. Herunder med kritiske observationer og kreative forslag fra alle parter.

Vi kan som bygherre kun anbefale J.H. Totalentreprise, der er positive og hjælpsomme – også når alt ånder kaos. Desuden udfører de et rigtig godt håndværksmæssigt arbejde.\”
Anna og Per

Læs mere om renovering af badeværelse.

Udtalelse:

“Tak for indsatsen – det har været fint med de tanker, idéer og forslag som er kommet fra jeres side. Der er gjort et stort arbejde!”

– Anna & Per

Renovering af badeværelse

Kundens ønske var at få udskiftet vinylgulvet, badeværelsesdøren samt det gamle og nedslidte ovenlysvindue. Desuden skulle kun to vægge og gulv beklædes med fliser af et antikt art, og et mosaikmønster samt stålbort skulle løbe langs væggen ned hen over gulvet.

Renoveringen startede med, at samtlige vægge blev skrallet af for gipsbeklædning og trækonstruktion. Dette medførte, at kunden fik ca. 15 cm mere plads indvendigt. Vinylgulvet samt træunderlag blev ligeledes trukket op indtil bjælkelag. Noget af det gamle isolering blev udskiftet med noget nyt fra Isover.

Nu var rummet klar til at vvs montøren kunne opsætte diverse vand -og afløbsinstallationer. Som regel vælger kunden at få monteret et Unidrain gulvafløb, da det både er stilfuldt og enkelt. Så kom vi til tidspunktet hvor gulvet skulle støbes. For at man kan støbe på et bjælkelag, skal man bruge specielt armeret stålplader til formålet. Der brugte vi Lewis svalehaleplader. Derefter fik elektrikeren sat gulvvarme op, og så var vi klar til at støbe gulvet med fald hen mod Unidrain gulvafløbet.

Efter at vægge er blevet lappet for større huller og pudset, var vi klar til at opsætte vådrumsmembran på gulv og væg iht. lovens forskrifter.

Døren inklusive karm blev taget ned og udskiftet med et nyt hvidt vådrumsdør af mærket Swedoor. Ligeledes fik vi taget det gamle ovenlysvindue ned og monteret et nyt fra firmaet Velux.

Kunden valgt tre forskellige slags fliser til badeværelset som vi fik leveret fra Alice Butik. Resterende af vægge blev beklædt med glasfilt og malet to gange med vådrumsmaling fra Dyrup. Som det sidste, efter at vvs montøren har fået sat sanitet op, har vi fået til opgave at montere buede brusenichedøre i klar glas, som kunne klappes ind mod væggen, når man ikke skulle bade.

Læs mere om renovering af badeværelse.

Udtalelse:

 
“Tak for et fint samarbejde, JH. Det har været meget positivt og arbejdet er fuldført med flot finish.”

– Gitte

Nedsænket akustikloft

Opbygning af loftet udføres med vægprofiler, tværprofiler samt bæreprofiler, som er synlige fra undersiden. Farven af loftsprofilerne på undersiden er hvid.

Efterhånden som bæreprofilerne sættes op, hænges justerbare stropper op, som monteres på det eksisterende loft. Imens der sættes bæreprofiler op, kobles tværprofilerne på. Derved danner man et firkantet areal hvori, Parafon mineraluldplader kan implementeres.

Pladerne fås i flere forskellige farver og størrelser! Nedstroppede akustikloft kan udstyres med loftslamper der passer ind i størrensen på mineraluldpladerne.

Nybrovej

Renovering af badeværelset omfatter nedrivning af turkisblå vægfliser, grønlige mosaikfliser på gulvet, tapet, dør inkl. karm samt væggen ind til et lille rum hvor det gamle toilet har stået.

Desuden blev døråbningen ud til køkkenet blændet med gasbeton og vinduet udskiftet til et nyt fra vinduesproducenten Rationel.

Samtlige vvs -og elinstallationer blev nedlagt og nye etableret. En af de ting som er meget populær for tiden, er et Unidrain gulvafløb. De kan fås i mange mønstre, farver og længder. Det er det afløb som vi primært opsætter hos kunder. Det er praktisk og flot at se på.

Ud over vvs arbejde, er der blevet opsat elgulvvarme, lampeudtag samt 6 styk halogenspots med LED lyspærer. Gulvet blev banket op, efterisoleret og et nyt klaplag blev støbt igen. Ved opbygning af bruseniche har vi sammen med kunden valgt at bytte om på pladsering af vaske – og bruseniche. Desuden byggede vi en væg op i 75 mm gasbeton hele vejen op til det nedsænkede gipsloft.

Vægge og loft er blevet spartlet så de fremstod glatte og klar til opsætning af glasfilt. Bruseniche samt gulv har fået vådrumsbehandling, så risikoen for vandskade bliver minimeret.

40×40 fliser er blevet brugt til både væg og gulv samt et mønster af mosaik i bruseniche. Fliserne er indkøbt af kunden hos Stark. Vægge og loft er blevet malet med Dyrups vådrumsmaling to gange.

Som det sidste har vvs montøren monteret wc, håndvaskskab, håndvaskarmatur, brusearmatur samt brusestang

 • Vi har glade kunder...

  Meget hurtig respons på min forespørgsel. Rigtig god kommunikation igennem projektet. Alle forespørgelser blev meget hurtigt besvaret, og der blev set i muligheder ikke begrænsninger.

  Kan helt klart anbefale JH Totalentreprise ApS.

  - Jan Thor, København Ø.

 • Vi har glade kunder...

  Er super glad for vores nye badeværelser og køkken. J.H. Totalentreprise var hjælpsomme og forandringsparate, når der skulle laves justeringer undervejs. Jeg kan anbefale dem, og vil kontakte dem igen - når der skal lave mere ved vores hus.

  - Garry Tsang, Værløse

 • Vi har glade kunder...

  Super hurtig til at melde tilbage, rigtig pænt og professionelt arbejde og meget fair pris. Og der var ryddet helt op efter det udførte arbejde.

  Kan absolut anbefales.

  - Helene Bundgaard, Kokkedal

 • Vi har glade kunder...

  Super tilfredsstillende, og positiv oplevelse. 2 badeværelser, bryggers, samt renovering af vinduer. Aftaler og priser blev overholdt, og udførelsen var som aftalt, detaljeret og præcis.

  De bedste anbefalinger er hermed givet videre.

  - Charlotte Lux, Bagsværd

7070 1822