Renovering af badeværelse i København

J.H totalentreprise – Renovering af badeværelse i København og omegn!

Renovering af badeværelse København

Står du og mangler kyndig badeværelse renovering København, så er du havnet det rigtige sted! Det er slut med frustrationer over dårligt udført arbejde og arbejde der ikke udføres til tiden! Vi udfører kvalitetsarbejde til tiden!

J.H Totalentreprise – god og effektiv renovering af DIT badeværelse

Hvad kan vi gøre for dig?

 • Med J.H. totalentreprise får du en hurtig og professionel renovering af dit badeværelse.
 • Vi sørger for at koordinere håndværkerne og sikrer, at kvaliteten er i top.
 • Vi kan også tilbyde ombygning af badeværelse som totalentreprise, når du skal i gang med renoveringen.
 • En god og effektiv ombygning af badeværelse kræver en grundig koordinering af murerarbejdemalerarbejde, VVS og elarbejde, og det har J.H. totalentreprise styr på.

Vi guider dig

Vi guider dig fra de første ideer, til du kan tage det første bad i dit nye badeværelse. Vi koordinerer derudover de forskellige håndværkere, så tidsplanen holder og dit badeværelse bliver færdigt til tiden.

Fra ide til drøm

Idefasen er vigtig, når du skal i gang med renovering af badeværelset. Er du til stram minimalisme, hyggelig landstil eller tidens farver? Ofte er der meget inspiration at finde i bøger og på nettet om indretning, og J.H. Totalentreprise hjælper dig gerne med at få gode ideer til renovering af badeværelset. Har du billeder af badeværelser, du særligt godt kan lide, så tag dem endelig med, når vi mødes første gang, så vi sammen kan finde den bedste løsning for dig.

Badeværelse renovering Købnenhavn som totalentreprise

Når man skal i gang med renovering af badeværelse i København, skal mange slags håndværkere i gang på et forholdsvist lille areal. Derfor er en af de vigtigste udfordringer at få koordineret håndværkerne, så de kommer på de rigtige tidspunkter og undgår at gå i vejen for hinanden. JH Totalentreprise tilbyder totalentreprise – det betyder, at vi har det samlede overblik over projektet, så du kan slippe for bekymringerne.

Kontakt os allerede nu og lad os sammen kreere en plan for dit fremtidige renoveringsarbejde
tlf: 7070 1822

J.H. totalentreprise, badeværelse renovering København

Læs JH Totalentreprises anmeldelser på Facebook

JH Totalentreprise har 4,5 ud af 5 stjerner baseret på 2 anmeldelser.
 • Vi har glade kunder...

  Meget hurtig respons på min forespørgsel. Rigtig god kommunikation igennem projektet. Alle forespørgelser blev meget hurtigt besvaret, og der blev set i muligheder ikke begrænsninger.

  Kan helt klart anbefale JH Totalentreprise ApS.

  - Jan Thor, København Ø.

 • Vi har glade kunder...

  Er super glad for vores nye badeværelser og køkken. J.H. Totalentreprise var hjælpsomme og forandringsparate, når der skulle laves justeringer undervejs. Jeg kan anbefale dem, og vil kontakte dem igen - når der skal lave mere ved vores hus.

  - Garry Tsang, Værløse

 • Vi har glade kunder...

  Super hurtig til at melde tilbage, rigtig pænt og professionelt arbejde og meget fair pris. Og der var ryddet helt op efter det udførte arbejde.

  Kan absolut anbefales.

  - Helene Bundgaard, Kokkedal

 • Vi har glade kunder...

  Super tilfredsstillende, og positiv oplevelse. 2 badeværelser, bryggers, samt renovering af vinduer. Aftaler og priser blev overholdt, og udførelsen var som aftalt, detaljeret og præcis.

  De bedste anbefalinger er hermed givet videre.

  - Charlotte Lux, Bagsværd

7070 1822