Renovering af badeværelse

Forny dit badeværelse med en renovering

Mangler dit badeværelse en kærlig hånd, eller trænger den bare til en mindre modernisering? J.H totalentreprise er din kompetente rådgiver og varetager af dit nye badeværelsesprojekt.

Vores eksperter står altid klar til at rådgive dig inden for de bedste løsninger. Det handler først og fremmest om at lade dig være den førende specialist, inden for netop dine ønsker og behov. Det er vores pligt at imødekomme dem, for sammen at skabe dit drømmebadeværelse.

Overlad trygt det tunge og kedelige ansvar til vores kyndige fagfolk og oplev, hvordan du kan slappe af, mens dit badeværelsesprojekt bliver varetaget på bedste vis.

Når du vælger J.H Totalentreprise undgår du samtidig at skulle tage stilling til de ofte mange, uforudsete  forhindringer, der kan opstå undervejs. Vi varetager og koordinerer de mange forskellige faser inden for renoveringen, så du kan slippe bekymringerne. J.H Totalentreprise står for professionelt håndværk, effektiv ombygning, overholdelse af deadlines og fornuftige priser.

Dit badeværelse, dine behov

Et badeværelse er for mange et rum, der både skal rumme praktisk funktionalitet, velvære og harmoni. Dette ser vi netop som vores fornemmeste opgave at imødekomme, uanset om du ønsker en totalrenovering, eller kun mindre foretagender.

Lad os sammen skabe dit drømmebadeværelse

Kontakt os allerede nu og lad os sammen indfri dine ønsker og behov.
Tlf: 7070 1822

 • Vi har glade kunder...

  Meget hurtig respons på min forespørgsel. Rigtig god kommunikation igennem projektet. Alle forespørgelser blev meget hurtigt besvaret, og der blev set i muligheder ikke begrænsninger.

  Kan helt klart anbefale JH Totalentreprise ApS.

  - Jan Thor, København Ø.

 • Vi har glade kunder...

  Er super glad for vores nye badeværelser og køkken. J.H. Totalentreprise var hjælpsomme og forandringsparate, når der skulle laves justeringer undervejs. Jeg kan anbefale dem, og vil kontakte dem igen - når der skal lave mere ved vores hus.

  - Garry Tsang, Værløse

 • Vi har glade kunder...

  Super hurtig til at melde tilbage, rigtig pænt og professionelt arbejde og meget fair pris. Og der var ryddet helt op efter det udførte arbejde.

  Kan absolut anbefales.

  - Helene Bundgaard, Kokkedal

 • Vi har glade kunder...

  Super tilfredsstillende, og positiv oplevelse. 2 badeværelser, bryggers, samt renovering af vinduer. Aftaler og priser blev overholdt, og udførelsen var som aftalt, detaljeret og præcis.

  De bedste anbefalinger er hermed givet videre.

  - Charlotte Lux, Bagsværd

7070 1822