Renovering af bolig i København

Boligrenovering – en smart løsning

Ønsker du at give din gamle bolig et nyt friskt ydre med en boligrenovering? Vi har stabile og dygtige fagfolk, der omfatter: malere, murere, tømrere, VVS’ere og elektrikere. Det er kun din fantasi, der sætter grænsen for, hvordan din kommende boligrenovering skal se ud.

Hvis du står og mangler gode råd om din kommende boligrenovering, kan vi hjælpe dig med gode idéer og smarte løsninger.

I samarbejde med os, kan du få professionel rådgivning om din nye renovering. Vi har gennem flere år arbejdet inden for boligrenovering og har derfor mange gode erfaringer. Vi har dygtige fagfolk, der overholder deres deadlines og kan renovere din bolig, som du ønsker det gjort.

15.000,- i fradrag pr. voksen

Husk, at du nu kan trække dine udgifter til håndværkeren fra i skat. Se mere under afsnittet om håndværkerfradrag

Læs JH Totalentreprises anmeldelser på Facebook

JH Totalentreprise har 4,5 ud af 5 stjerner baseret på 2 anmeldelser.
 • Vi har glade kunder...

  Meget hurtig respons på min forespørgsel. Rigtig god kommunikation igennem projektet. Alle forespørgelser blev meget hurtigt besvaret, og der blev set i muligheder ikke begrænsninger.

  Kan helt klart anbefale JH Totalentreprise ApS.

  - Jan Thor, København Ø.

 • Vi har glade kunder...

  Er super glad for vores nye badeværelser og køkken. J.H. Totalentreprise var hjælpsomme og forandringsparate, når der skulle laves justeringer undervejs. Jeg kan anbefale dem, og vil kontakte dem igen - når der skal lave mere ved vores hus.

  - Garry Tsang, Værløse

 • Vi har glade kunder...

  Super hurtig til at melde tilbage, rigtig pænt og professionelt arbejde og meget fair pris. Og der var ryddet helt op efter det udførte arbejde.

  Kan absolut anbefales.

  - Helene Bundgaard, Kokkedal

 • Vi har glade kunder...

  Super tilfredsstillende, og positiv oplevelse. 2 badeværelser, bryggers, samt renovering af vinduer. Aftaler og priser blev overholdt, og udførelsen var som aftalt, detaljeret og præcis.

  De bedste anbefalinger er hermed givet videre.

  - Charlotte Lux, Bagsværd

7070 1822