Renovering af hus i København

JH Totalentreprise har stor erfaring med renovering af hus i København og på resten af Sjælland og sikrer, at tidsplanen holder. Med JH Totalentreprise får du en hurtig og professionel renovering af dit hus. Kontakt os i dag for en uforpligtende snak om dine muligheder.

Drømmer du om en renovering af dit hus, er der mange opgaver at holde styr på. JH Totalentreprise tilbyder at guide dig til en succesfuld renovering af dit hus lige fra de første skitser er tegnet til huset er nøgleklart og klar til beboelse. Vi sørger for at koordinere de forskellige håndværkere, så renoveringen kører så hurtigt og effektivt som muligt. Med en aftale med os, sørger vi for at agere tovholder, så du kun skal forholde dig til én samarbejdspartner, der til gengæld altid formår at bevare det store overblik.

Vi er eksperter i renovering af huse i Københavnsområdet

JH Totalentreprise har eksisteret siden 2009 og vores fokus har altid været at levere professionel entreprise i København og omegn. Alle vores medarbejdere og samarbejdspartnere er nøje udvalgt på baggrund af deres evner, så vi kan stå inde for deres arbejde og ekspertise. Udover faglig kunnen er det også vigtigt at kunne stole på hinanden, når det drejer sig om et så stort projekt som renovering af hus. Vi og vores samarbejdspartnere arbejder ud fra den holdning, at vores arbejde skal være gennemsigtigt, og du er altid velkommen til at spørge ind til vores arbejde eller komme med gode idéer til projektet. Det gode samarbejde opstår nemlig i samspil mellem håndværker og kunde.

JH Totalentreprise tilbyder totalentreprise med murerarbejdetømrerarbejde,malerarbejde, VVS og el m.m. Vi foretager bl.a. pudse- og flisearbejde, reperationer, maling af store facader eller mindre detaljer, alt inden for vand, varme og sanitet samt autoriseret service eller opsætning af el-løsninger.

FÅ DE GODE IDEER

Renovering af hus er som regel et stort projekt, og derfor er det vigtigt at tænke sig godt om inden byggearbejdet starter, så du får nogle løsninger, der opfylder dine forventninger til huset 5 Blackjack movies you can’t miss. Et godt samarbejde starter altid med et idémøde i huset, hvor vi snakker om drømme og forventninger til renoveringen. Efter den indledende samtale og forventningsafstemning lægger vi en realistisk plan, så du ved, hvornår du kan flytte ind.

UDEN SØVNLØSE NÆTTER

Det er en stor opgave at gå i gang med renovering af hus. En af de største udfordringer er at få koordineret håndværkerne, så forløbet bliver så hurtigt og effektivt som muligt. JH Totalentreprise tilbyder at stå for renovering af hus som totalentreprise, så du kan slippe bekymringerne og i stedet glæde dig til at flytte ind på den planlagte dag. Vi glæder os til at hjælpe dig med dit renoveringsprojekt!

Læs JH Totalentreprises anmeldelser på Facebook

JH Totalentreprise har 4,5 ud af 5 stjerner baseret på 2anmeldelser.
 • Vi har glade kunder...

  Meget hurtig respons på min forespørgsel. Rigtig god kommunikation igennem projektet. Alle forespørgelser blev meget hurtigt besvaret, og der blev set i muligheder ikke begrænsninger.

  Kan helt klart anbefale JH Totalentreprise ApS.

  - Jan Thor, København Ø.

 • Vi har glade kunder...

  Er super glad for vores nye badeværelser og køkken. J.H. Totalentreprise var hjælpsomme og forandringsparate, når der skulle laves justeringer undervejs. Jeg kan anbefale dem, og vil kontakte dem igen - når der skal lave mere ved vores hus.

  - Garry Tsang, Værløse

 • Vi har glade kunder...

  Super hurtig til at melde tilbage, rigtig pænt og professionelt arbejde og meget fair pris. Og der var ryddet helt op efter det udførte arbejde.

  Kan absolut anbefales.

  - Helene Bundgaard, Kokkedal

 • Vi har glade kunder...

  Super tilfredsstillende, og positiv oplevelse. 2 badeværelser, bryggers, samt renovering af vinduer. Aftaler og priser blev overholdt, og udførelsen var som aftalt, detaljeret og præcis.

  De bedste anbefalinger er hermed givet videre.

  - Charlotte Lux, Bagsværd

7070 1822