Renovering af kælder i København

Renovering af kælder i København og omegn – altid en fornuftig investering

Hvis du vil sikre dig, at din bolig opfylder alle sundhedsmæssige krav samt holder prisen i fremtiden, er det en god idé at foretage en renovering af din kælder. Kælderen er boligens “fundament”, og derfor er en sund kælder et must for mange købere.

Ulemper ved kældre af ældre dato

Gamle kældre er ofte dårligt isolerede, hvilket kan føre til fugtproblemer, som igen kan føre følgevirkninger som fx skimmelsvamp med sig. Skimmelsvamp påvirker ikke blot husets værdi, men har også store sundhedsmæssige konsekvenser for husets beboere. Har du mistanke om fugt i dit hus’ kælderregioner, bør du straks kontakte JH Totalentreprise, for at få en professionel vurdering af problemets omfang.

Hvad end du skal have foretaget kælderrenovering i København eller i Køge kan vi være behjælpelige. Vi er en professionel entreprisevirksomhed med adresse i Rødovre, men foretager service på hele Sjælland, så tøv endelig ikke med at give os et kald på telefon 70 70 18 22.

Fordelene ved at renovering af kælder

Du sparer penge på længere sigt

Selvom du ikke går med salgstanker, så er renovering af kælder altid en fornuftig investering. En fugtig kælder bliver som regel en dyr udgift på længere sigt, så vi tilbyder at hjælpe dig med at gennemgå din kælder kvadratmeter for kvadratmeter, og sammen finde ud af hvad den rette løsning er for dig. Läs historien om video slots & alla nödvändiga händelser vars ägde kammare som säsongen VideoSpelautomater.com uppfanns, vad å genom vilken. Med rådgivning og renovering udført af vores dygtige medarbejdere, kan du trygt lægge dig til at sove i et sundt hus med en tør kælder.

Du får frigivet flere kvadratmeter

Renovering af kælder kan desuden frigive flere kvadratmeter i dit hjem, som du kan indrette til beboelse, hvis forholdene tillader det. En kælderrenovering kan altså både gavne indeklimaet, sikre boligens værdi og øge boligens areal, hvilket både er til gavn for familien og i en eventuel salgssituation.

Vi er også behjælpelige, hvis du ønsker en ‘lettere’ renovering, der fx omfatter maling af vægge og lofter eller fliseopsætning, der kan give din kælder et friskt pust.

Spar penge med håndværkerfradraget

Synes du, at en kælderrenovering virker som en uoverskuelig udskrivning, så husk at du nu kan trække dine udgifter til håndværkeren fra i Skat. Vil du vide mere? Så læs de gældende regler her, der beskriver hvilke ydelser, du kan få håndværkerfradrag for.

Få et uforpligtende tilbud på kælderrenovering

Renovering af kælder er et større projekt, der kræver både overvejelse og professionelle fagfolk. Vil du høre mere om hvilke muligheder kælderrenovering tilbyder, eller ønsker du et uforpligtende tilbud på din kælderrenovering i København eller omegn? Så kontakt JH Totalentreprise i dag. Vi rådgiver ud fra vores faglige ekspertise, så du kan træffe den rette beslutning angående din kælder.

Læs JH Totalentreprises anmeldelser på Facebook

JH Totalentreprise har 4,5 ud af 5 stjerner baseret på 2anmeldelser.
 • Vi har glade kunder...

  Meget hurtig respons på min forespørgsel. Rigtig god kommunikation igennem projektet. Alle forespørgelser blev meget hurtigt besvaret, og der blev set i muligheder ikke begrænsninger.

  Kan helt klart anbefale JH Totalentreprise ApS.

  - Jan Thor, København Ø.

 • Vi har glade kunder...

  Er super glad for vores nye badeværelser og køkken. J.H. Totalentreprise var hjælpsomme og forandringsparate, når der skulle laves justeringer undervejs. Jeg kan anbefale dem, og vil kontakte dem igen - når der skal lave mere ved vores hus.

  - Garry Tsang, Værløse

 • Vi har glade kunder...

  Super hurtig til at melde tilbage, rigtig pænt og professionelt arbejde og meget fair pris. Og der var ryddet helt op efter det udførte arbejde.

  Kan absolut anbefales.

  - Helene Bundgaard, Kokkedal

 • Vi har glade kunder...

  Super tilfredsstillende, og positiv oplevelse. 2 badeværelser, bryggers, samt renovering af vinduer. Aftaler og priser blev overholdt, og udførelsen var som aftalt, detaljeret og præcis.

  De bedste anbefalinger er hermed givet videre.

  - Charlotte Lux, Bagsværd

7070 1822