Renovering af køkken i København

J.H. totalentreprise – køkkenrenovering København

køkkenrenovering København

Står du og mangler professionel køkkenrenovering København? Vi varetager din opgave og sørger for, at du får dine boligdrømme opfyldt!

Læg trygt ansvaret hos os, vi har erfaringen og vil gøre alt for, at vi sammen kan kreere en god plan for dit køkkenprojekt!

Ens køkken er MEGET vigtigt!

Mange mener, at køkkenet er husets vigtigste rum, da man bruger meget tid lige netop der. Trænger dit køkken derfor til et friskt look med en køkkenrenovering? Eller har du dit drømme-køkken, men står og mangler hjælp til at sætte det op? Hvis dette er tilfældet, så kan du roligt kontakte J.H. totalentreprise, der har flere års erfaring i køkkenopsætning og køkkenrenovering!

Hvis du derudover skal have monteret en ny opvaskemaskine, hvis lågerne skal have nye håndtag eller din bordplade skal udskiftes, så er vi parate til at hjælpe dig med din køkkenrenovering. Vi kan rådgive dig med hensyn til priser mm. samt renovere dit nuværende køkken, så dit gamle køkken næsten bliver som et nyt med lækre detaljer.

Køkkenrenovering København på dine præmisser

Køkkenrenoveringen bliver lige præcis som du vil have det.Vi kan hjælpe dig med køkkenopsætningen og sørge for, at dit nye køkken bliver dit nye drømme-rum. Vi har professionelle folk, der opsætter køkkenet, som du ønsker det. Du skal derudover huske, at du nu kan trække dine udgifter til håndværkeren fra i skat. Se mere under afsnittet om håndværkerfradrag.

Vi samler på tilfredse kunder

Vores arbejde bliver mødt af tilfredse mennesker, der ofte udtaler sig således :”Vores nye køkken står som en drøm. En fantastisk følelse af, at være i vores gamle køkken med alle vores velkendte ting, men stadig helt nyt og lækkert.”. Vi er utrolig glade for disse tilbagemeldinger, da i samler på tilfredse kunder, og vi dermed også fast besluttet på at tilføje dig på listen!

Står du og mangler inspiration til dit køkken, så er der altid hjælp at hente. Klik ind på denne køkken-guide og lad dig inspirer!

JH totalentreprise, vi står for din køkkenrenovering København!

Vi glæder os til høre at fra dig!

Læs JH Totalentreprises anmeldelser på Facebook

JH Totalentreprise har 4,5 ud af 5 stjerner baseret på 2 anmeldelser.
 • Vi har glade kunder...

  Meget hurtig respons på min forespørgsel. Rigtig god kommunikation igennem projektet. Alle forespørgelser blev meget hurtigt besvaret, og der blev set i muligheder ikke begrænsninger.

  Kan helt klart anbefale JH Totalentreprise ApS.

  - Jan Thor, København Ø.

 • Vi har glade kunder...

  Er super glad for vores nye badeværelser og køkken. J.H. Totalentreprise var hjælpsomme og forandringsparate, når der skulle laves justeringer undervejs. Jeg kan anbefale dem, og vil kontakte dem igen - når der skal lave mere ved vores hus.

  - Garry Tsang, Værløse

 • Vi har glade kunder...

  Super hurtig til at melde tilbage, rigtig pænt og professionelt arbejde og meget fair pris. Og der var ryddet helt op efter det udførte arbejde.

  Kan absolut anbefales.

  - Helene Bundgaard, Kokkedal

 • Vi har glade kunder...

  Super tilfredsstillende, og positiv oplevelse. 2 badeværelser, bryggers, samt renovering af vinduer. Aftaler og priser blev overholdt, og udførelsen var som aftalt, detaljeret og præcis.

  De bedste anbefalinger er hermed givet videre.

  - Charlotte Lux, Bagsværd

7070 1822