Renovering af lejlighed i København

Står du og mangler renovering af lejlighed i København eller omegn? Vi sørger for dine boligdrømme går i opfyldelse!

Vi har stor erfaring med lejligheds renovering København, og kan dermed, med kyndig hånd, sætte vores præg på dit renoveringsarbejde.

Stor erfaring

J.H. entreprise har stor erfaring med lejligheds renovering København, og kan derfor sikre at tidsplanen holder, da vi udfører arbejdet med erfaring og professionalisme. Når din lejlighed skal renoveres vil der være mange ting, som man skal have styr på, men netop dette overblik kan du nemt give videre til J.H. entreprise. Vi sørger netop for at at alt er tilrettelagt og kan dermed guide dig igennem planen, der skal sikre dig at dine boligdrømme bliver opfyldt.

Søg inspiration

Det er ikke altid let at finde ud af, hvordan det hele skal se ud, og derfor mener vi, at det er en god ide, at man inden projektets opstart, forsøger at finde inspiration. Netop denne inspiration vil vi selvfølgelig gerne være med til at give, så du står med et resultat til sidst, som begge parter kan stå inde for.

Du kan sove trygt om natten

Hele sammensætningen af projektet kan virke meget uoverskueligt, men bare rolig, der er hjælp at hente! Med hjælp fra vores koordinering søger vi for, at du ikke ligger søvnløs om natten, men blot er forsikret om, at J.H. entreprise har styr på koordinering af håndværkere, så projektet går så smertefrit som muligt.

5 gode grunde til at vælge J.H. entreprise:

 • Stor gennemsigtighed – hele forløbet igennem!
 • Professionelt arbejde til tiden!
 • Pålidelige samarbejdspartnere!
 • Stor erfaring!
 • Vi sørger for dine boligdømme går i opfyldelse!

Ring til os og lad os sammen fastlægge din kommende renovering af lejlighed i København eller omegn!

Tlf: 7070 1822

Læs JH Totalentreprises anmeldelser på Facebook

JH Totalentreprise har 4,5 ud af 5 stjerner baseret på 2 anmeldelser.
 • Vi har glade kunder...

  Meget hurtig respons på min forespørgsel. Rigtig god kommunikation igennem projektet. Alle forespørgelser blev meget hurtigt besvaret, og der blev set i muligheder ikke begrænsninger.

  Kan helt klart anbefale JH Totalentreprise ApS.

  - Jan Thor, København Ø.

 • Vi har glade kunder...

  Er super glad for vores nye badeværelser og køkken. J.H. Totalentreprise var hjælpsomme og forandringsparate, når der skulle laves justeringer undervejs. Jeg kan anbefale dem, og vil kontakte dem igen - når der skal lave mere ved vores hus.

  - Garry Tsang, Værløse

 • Vi har glade kunder...

  Super hurtig til at melde tilbage, rigtig pænt og professionelt arbejde og meget fair pris. Og der var ryddet helt op efter det udførte arbejde.

  Kan absolut anbefales.

  - Helene Bundgaard, Kokkedal

 • Vi har glade kunder...

  Super tilfredsstillende, og positiv oplevelse. 2 badeværelser, bryggers, samt renovering af vinduer. Aftaler og priser blev overholdt, og udførelsen var som aftalt, detaljeret og præcis.

  De bedste anbefalinger er hermed givet videre.

  - Charlotte Lux, Bagsværd

7070 1822