Renovering København

Renovering i Københavnsområdet

Det er en stor beslutning, at vælge at renovere, både fordi det er tidskrævende, men også fordi regningen nemt løber op. Derfor har du brug for et firma, der forstår at koordination er et af de vigtigste nøgleord, når det kommer til renovering. JH Totalentreprise sørger for at holde det store overblik, at koordinere håndværkernes arbejde samt at sikre, at både tidsplan og budget bliver overholdt til kundens tilfredshed.

Lejlighed

Hus

Bolig

Badeværelse

Kælder

Ombygning

Køkken

Gode råd

Overblik over din renovering

Der kan være mange grunde til, at du som kunde vælger at renovere dit hus eller lejlighed. Måske står du overfor en familieforøgelse og ønsker flere børneværelser, måske er dit huset nedslidt og trænger til et løft, eller måske ønsker du at gøre garagen beboelig for gæster? Lige meget hvilken form for renoveringsarbejde der er tale om, er det dog vigtigt, at du tager dig tid til at overveje dine drømme og forventninger til renoveringen, så du opnår lige det resultat du ønsker.

Det er en god idé at sætte sig ind i hvad der findes af muligheder, og dette gøres bl.a. ved at finde inspiration i blade eller på nettet eller ved at kontakte JH Totalentreprise. Vi tilbyder gerne sparring i din idéfase, så du kan få en realistisk idé om, hvad der kan lade sig gøre. Vi har mange års erfaring med renovering og giver derfor også gerne et præcist prisoverslag, så du ikke får nogen ubehagelige overraskelser når der skal afregnes.

Hos JH Totalentreprise tilbyder vi stort set alle former for renovering, hvad enten der er tale om renovering af et enkelt badeværelse eller et helt hus. Vi ved, at ingen opgaver er ens, og derfor tager vi os også god tid til at lytte til vores kunders specifikke ønsker, så de kan komme godt i mål med deres unikke byggeprojekt.

Til renoveringsopgaver er der ofte brug for mange forskellige håndværkere såsom malere, murere og tømrere, og her er det virkelig om at holde tungen lige i munden. Hos JH Totalentreprise tilbyder vi dog heldigvis totalentreprise, der fritager dig for bekymringerne om, at få det hele til at gå op i en højere enhed. Det vi gør særlig godt er, at koordinere vores faste samarbejdspartneres arbejde, så tingene bliver gjort færdig til tiden og det er de rigtige materialer der bliver brugt til projektet. Vi giver dig det store overblik fra start til slut, så du til hver en tid er opdateret på din renovering. Vi bestræber os på, at levere den bedste service samt at overholde både deadlines og budgetter.

Typiske renoveringsopgaver:

 • Optimering af din bolig til nutidens behov, fx udvidelse af køkken eller renovering af badeværelse
 • Inddragelse af garage til beboelse
 • Opdeling af rum ved hjælp af skillevægge
 • Facaderenovering
 • Udvidelse af terrasse

Leder du efter et professionelt firma til at varetage dine renoveringsopgaver, store som små, så er JH Totalentreprise firmaet for dig. Vi har stor erfaring med renovering i Københavnsområdet, og samarbejder med de mest kompetente håndværkere for at kunne tilbyde dig den bedste service. Vi lægger stor vægt på at overholde tidsplaner og budgetter, samt alle tænkelige sikkerhedskrav som fx energiforbrug, isolering og ventilation.

Skal vi tage os af dit næste renoveringsprojekt?

Læs JH Totalentreprises anmeldelser på Facebook

JH Totalentreprise har 4,5 ud af 5 stjerner baseret på 2 anmeldelser.
 • Vi har glade kunder...

  Meget hurtig respons på min forespørgsel. Rigtig god kommunikation igennem projektet. Alle forespørgelser blev meget hurtigt besvaret, og der blev set i muligheder ikke begrænsninger.

  Kan helt klart anbefale JH Totalentreprise ApS.

  - Jan Thor, København Ø.

 • Vi har glade kunder...

  Er super glad for vores nye badeværelser og køkken. J.H. Totalentreprise var hjælpsomme og forandringsparate, når der skulle laves justeringer undervejs. Jeg kan anbefale dem, og vil kontakte dem igen - når der skal lave mere ved vores hus.

  - Garry Tsang, Værløse

 • Vi har glade kunder...

  Super hurtig til at melde tilbage, rigtig pænt og professionelt arbejde og meget fair pris. Og der var ryddet helt op efter det udførte arbejde.

  Kan absolut anbefales.

  - Helene Bundgaard, Kokkedal

 • Vi har glade kunder...

  Super tilfredsstillende, og positiv oplevelse. 2 badeværelser, bryggers, samt renovering af vinduer. Aftaler og priser blev overholdt, og udførelsen var som aftalt, detaljeret og præcis.

  De bedste anbefalinger er hermed givet videre.

  - Charlotte Lux, Bagsværd

7070 1822