Renovering og vedligeholdelse af tagpap

Trænger det gamle tagpap til en renovering? Eller har du behov for professionel tagpap vedligeholdelse, der sikrer en længere levetid og forhindrer forfald i fremtiden?
Hos JH Totalentreprise kan vi tilbyde kvalificeret renovering af tagpap samt vedligeholdelse. Kontakt os derfor gerne, hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på renovering eller vedligeholdelse af dit tagpap fra en kvalitetsbevidst virksomhed, der håndterer dine byggeprojekter med respekt for dine ønsker.

Vedligeholdelse og renovering af tagpap – forlæng dit tags levetid

Tagpap er et holdbart materiale, der under de rette omstændigheder kan have en levetid på op til 50 år. Vind og vejr og almen slitage sætter dog sine spor på selv de mest solide materialer, og derfor kan det blive nødvendigt med en renovering af dit tagpap.
Det kan også være, at dit tag er forholdsvist nyt, men at du gerne vil forebygge renoveringer og reparationer i fremtiden. I så fald anbefaler vi, at du med jævne mellemrum kontrollerer dit tag for tegn på slid – og i øvrigt sørger for en hyppig vedligeholdelse af tagpappet.
Hos JH Totalentreprise påtager vi os gerne ansvaret for dit tag – uanset om du ønsker tagpap vedligeholdelse eller renovering. Vi har både viden og praktisk erfaring, og du sikrer dermed en længere levetid på dit tag, når du vælger os til at renovere eller vedligeholde dit tag.

Renovering og vedligeholdelse af tagpap – med kvaliteten i fokus

JH Totalentreprise er en virksomhed, der specialiserer sig i godt håndværk. Vi har eksisteret siden 2009, hvor vi begyndte under ydmyge forhold og med en ambition om at levere totalentreprise af høj kvalitet til kunder i hele Storkøbenhavn – store såvel som små.
Efterhånden er opgaverne blevet flere, og virksomheden er løbende blevet udvidet med nye ansatte og nye faglige kompetencer og perspektiver. Det betyder, at vi i dag kan tilbyde en bred vifte af såvel omfattende entrepriseopgaver som mindre reparationsopgaver.

Uanset opgavens størrelse og omfang håndterer vi dog altid vores arbejde med den samme omhyggelighed, ligesom du som kunde altid er sikret en høj kvalitet – hvad end du ønsker rådgivning, facilitering og udførelse af et stort byggeprojekt, eller om du blot har behov for en mindre tagpap renovering eller vedligeholdelse af dit tag. Hos JH Totalentreprise er kunderne og den høje kvalitet altid omdrejningspunktet for vores arbejde.

Kontakt os for et tilbud på renovering eller vedligeholdelse af tagpap

Har du behov for en omfattende renovering af tagpappet på dit tag? Eller har du spørgsmål om tag vedligeholdelse?
Så kontakt JH Totalentreprise for et tilbud eller en uforpligtende snak.
Kontakt os for et tilbud

 • Vi har glade kunder...

  Meget hurtig respons på min forespørgsel. Rigtig god kommunikation igennem projektet. Alle forespørgelser blev meget hurtigt besvaret, og der blev set i muligheder ikke begrænsninger.

  Kan helt klart anbefale JH Totalentreprise ApS.

  - Jan Thor, København Ø.

 • Vi har glade kunder...

  Er super glad for vores nye badeværelser og køkken. J.H. Totalentreprise var hjælpsomme og forandringsparate, når der skulle laves justeringer undervejs. Jeg kan anbefale dem, og vil kontakte dem igen - når der skal lave mere ved vores hus.

  - Garry Tsang, Værløse

 • Vi har glade kunder...

  Super hurtig til at melde tilbage, rigtig pænt og professionelt arbejde og meget fair pris. Og der var ryddet helt op efter det udførte arbejde.

  Kan absolut anbefales.

  - Helene Bundgaard, Kokkedal

 • Vi har glade kunder...

  Super tilfredsstillende, og positiv oplevelse. 2 badeværelser, bryggers, samt renovering af vinduer. Aftaler og priser blev overholdt, og udførelsen var som aftalt, detaljeret og præcis.

  De bedste anbefalinger er hermed givet videre.

  - Charlotte Lux, Bagsværd

7070 1822