Sådan udfører vi lejlighedsrenovering

Har du kig på en bolig på drømmeadressen, men trænger selve lejligheden til en renovering, inden den er klar til indflytning? Mange begår den fejl, at de kun udviser interesse for indflytningklare lejligheder, men hos JH Totalentreprise har vi gjort det til vores speciale, at se hvilke muligheder for forbedringer der er, så vi sammen kan opgradere en kedelig, gammel lejlighed til en moderne drømmebolig – klar til du flytter ind. Vil du høre mere om muligheden for lejlighedsrenovering, kan du altid kontakte os på telefon 70 70 18 22.

Populære forbedringer i ældre lejligheder   

Vores erfaring siger os, at det oftest er køkken og badeværelse, folk ønsker udskiftet, da kravene til disse rum har ændret sig gevaldigt gennem tiden. Ønsker du fx at udskifte dit lille, mørke køkken med et åbent samtalekøkken i lyse, indbydende farver, tilbyder vi renovering af køkkener i København og omegn. Har du selv en klar idé, arbejder vi ud fra den, men ønsker du inspiration og gode råd, er vi også klar til at levere det. Andre populære forbedringer i ældre lejligheder er efterisolering og energioptimering, som både kommer miljøet og pengepungen til gode.

Trin-for-trin beskrivelse af lejlighedsrenovering

 1. Har du besluttet dig for, at du gerne vil have renoveret din lejlighed, er det første vi gør at tage en samtale om dine ønsker og behov, så vi sammen kan lægge en plan for forløbet.
 1. Når vi er blevet enige om, hvad der skal udføres, finder vi ud af hvordan det skal udføres. Vil du selv sammensætte en løsning og holde styr på de forskellige håndværkere? Eller ønsker du, at vi skal agere hovedentreprenør på din lejlighedsrenovering? Vi tilbyder gerne at have det store overblik, at sørge for at koordinere de forskellige håndværkeres arbejde samt at være dit faste kontaktpunkt i projektet, så du kun skal forholde dig til os.
 1. Vi er til stede gennem hele forløbet og guider dig sikkert igennem ved at svare på alle de spørgsmål, du nu måtte have om din lejlighedsrenovering. Når håndværkerne er færdige, skulle dine lejlighedsdrømme meget gerne være opfyldt – det er i hvert fald vores mission.

Hør mere om hvordan vi kan forbedre din lejlighed

En lejlighedsrenovering behøver hverken at være omfattende eller dyr, med ganske få midler kan man faktisk ændre lejlighedens udtryk markant. Har du svært ved at spotte potentialet i din lejlighed, står vores kompetente personale klar til at hjælpe. Har du brug for inspiration til din lejlighedsrenovering, så kontakt JH Totalentreprise i dag, vi glæder os til at hjælpe dig med dit projekt.

 

 • Vi har glade kunder...

  Meget hurtig respons på min forespørgsel. Rigtig god kommunikation igennem projektet. Alle forespørgelser blev meget hurtigt besvaret, og der blev set i muligheder ikke begrænsninger.

  Kan helt klart anbefale JH Totalentreprise ApS.

  - Jan Thor, København Ø.

 • Vi har glade kunder...

  Er super glad for vores nye badeværelser og køkken. J.H. Totalentreprise var hjælpsomme og forandringsparate, når der skulle laves justeringer undervejs. Jeg kan anbefale dem, og vil kontakte dem igen - når der skal lave mere ved vores hus.

  - Garry Tsang, Værløse

 • Vi har glade kunder...

  Super hurtig til at melde tilbage, rigtig pænt og professionelt arbejde og meget fair pris. Og der var ryddet helt op efter det udførte arbejde.

  Kan absolut anbefales.

  - Helene Bundgaard, Kokkedal

 • Vi har glade kunder...

  Super tilfredsstillende, og positiv oplevelse. 2 badeværelser, bryggers, samt renovering af vinduer. Aftaler og priser blev overholdt, og udførelsen var som aftalt, detaljeret og præcis.

  De bedste anbefalinger er hermed givet videre.

  - Charlotte Lux, Bagsværd

7070 1822