Tagpap med listedækning

Ønsker du at sætte det sidste finish på dit tag? Så kan du med fordel vælge at få lagt tagpap med listedækning. Her bliver samlingerne dækket af lister, og det bidrager i manges øjne til et flottere visuelt udtryk.
Vil du samtidig sikre, at du får en kvalitetsbevidst udførelse til en rimelig pris, så er JH Totalentreprise det sikre valg. Vi har flere års erfaring i branchen samt en veluddannet medarbejderstab med en bred viden og en høj faglighed – og så har vi vores kunders ønsker i fokus. Dermed er du garanteret, at dit nye tag med tagpap med listedækning bliver udført med præcision – og naturligvis til tiden og til den aftalte pris.

Hvorfor vælge tagpap med listedækning?

Tagpap er et populært materiale – og med god grund. Materialet er både slidstærkt og relativt billigt at lægge. Derfor er tagpap en god løsning, hvis du ønsker at bygge til en god pris og samtidig spare unødvendige udgifter til nyt tag i fremtiden. Tagpap er desuden et fleksibelt og alsidigt materiale, der matcher næsten alle typer huse og arkitektoniske stile, og tagpap – både med og uden listedækning – giver et flot resultat på alt fra det ældre parcelhus til det arkitekttegnede nybyggeri.
Dog får tagpap ofte en meget ensartet overflade. Derfor vælger mange at få lagt tagpap med listedækning, som giver taget et mere rustikt og levende udseende. Tagpap med listedækning har dog udelukkende en æstetisk funktion, da det hverken bidrager til tætheden eller holdbarheden.

Få lavet din listedækning af en virksomhed med øje for kvaliteten

Vælger du JH Totalentreprise til at lægge nyt tagpap med listedækning, får du det fulde potentiale ud af byggeteknikkens visuelle muligheder. Vores medarbejdere har alle den faglige stolthed som det vigtigste grundlag for deres arbejde, ligesom vi selvfølgelig rådgiver og informerer dig undervejs, så du kan følge med i processen. Du er derfor altid sikret løsninger af høj kvalitet, som vi løbende inddrager dig i.
Kvaliteten og omhyggeligheden er selvsagt afgørende, når du vil have lavet listedækninger, som jo netop er en opgave, der har til hensigt at bidrage positivt til æstetikken. Og da vi hos JH Totalentreprise vægter dialogen med vores kunder højt, er du garanteret, at der er sammenhæng mellem dine ønsker og det færdige resultat.

Tilbud på listedækning

Vil du have et uforpligtende tilbud på tagpap med listedækning? Så kontakt JH Totalentreprise allerede i dag.
kontakt JH Totalentreprise

 • Vi har glade kunder...

  Meget hurtig respons på min forespørgsel. Rigtig god kommunikation igennem projektet. Alle forespørgelser blev meget hurtigt besvaret, og der blev set i muligheder ikke begrænsninger.

  Kan helt klart anbefale JH Totalentreprise ApS.

  - Jan Thor, København Ø.

 • Vi har glade kunder...

  Er super glad for vores nye badeværelser og køkken. J.H. Totalentreprise var hjælpsomme og forandringsparate, når der skulle laves justeringer undervejs. Jeg kan anbefale dem, og vil kontakte dem igen - når der skal lave mere ved vores hus.

  - Garry Tsang, Værløse

 • Vi har glade kunder...

  Super hurtig til at melde tilbage, rigtig pænt og professionelt arbejde og meget fair pris. Og der var ryddet helt op efter det udførte arbejde.

  Kan absolut anbefales.

  - Helene Bundgaard, Kokkedal

 • Vi har glade kunder...

  Super tilfredsstillende, og positiv oplevelse. 2 badeværelser, bryggers, samt renovering af vinduer. Aftaler og priser blev overholdt, og udførelsen var som aftalt, detaljeret og præcis.

  De bedste anbefalinger er hermed givet videre.

  - Charlotte Lux, Bagsværd

7070 1822