TØMRER i København

Tømrerarbejde i Københavnsområdet

Hvad enten du skal have udført en mindre reparation eller går og drømmer om det helt store byggeprojekt, står vi hos JH Totalentreprise klar til at tilbyde vores ekspertise inden for tømrerfaget.

Vi har mange års erfaring i bagagen, men dette betyder ikke, at vi ikke sørger for at forny os og konstant have fingeren på pulsen, når det kommer til de nyeste tendenser og teknologi inden for vores fag. Vi sørger altid for at være opdaterede, så vi kan tilbyde vores kunder den bedst mulige service, hvad enten der er tale om at sætte et par enkelte hylder op eller at montere et komplet køkken.

Præcision i fokus

Vi går til alle opgaver med stor professionel stolthed, tømrerarbejdet er nemlig et traditionsrigt fag, der er en vigtig del af enhver form for renovering. Vores veluddannede stab af samarbejdspartnere har alle et godt øje for detaljen, hvilket er utrolig vigtigt for en tømrer. Lige fra det første skitsearbejde til den afsluttende finish er præcisionen i fokus, og det er her du virkelig kan mærke forskellen på det arbejde du selv kan udføre og det vi som professionelt tømrerfirma kan tilbyde. Vores sans for detaljen sørger for, at det hele kommer til at gå op i en højere enhed. Hos os er du altid sikret tømrerarbejde af allerhøjeste kvalitet, vores præcise opmålinger giver snorlige hylder og skuffer, der kører som en drøm.

JH Totalentreprise udfører både opgaver for private og erhverv, men fælles for vores services er, at vi altid sørger for at lytte til kundens ønsker og drømme. Når du får udført tømrerarbejde hos os, starter samarbejdet altid med en god snak om dine forestillinger og behov, hvorefter vi i fællesskab kommer frem til den optimale løsning, der både opfylder dine og Sikkerhedsstyrelsens krav. Vi går højt op i at tilbyde intelligente løsninger, der harmonerer med dit hus’ oprindelige stil, men samtidig er nytænkende og moderne.

Vi udfører alle former for tømrerarbejde, men er specialister i gipsarbejde, gulvarbejde og isoleringsarbejde.

Gipsarbejde:

Gips er et meget fleksibelt og alsidigt materiale, der kan bruges adskillige steder, og som er særligt udbredt i nutidens danske byggerier. Fordelene ved gips er mange, materialet er bl.a. brandsikkert og lyddæmpende, og derudover er det også forholdsvis hurtigt og billigt at montere. Hos JH Totalentreprise har vi mange års erfaring med gipsarbejde, og er derfor i stand til at skræddersy den helt perfekte løsning til dig og dine behov. Med gips kan vi bl.a. konstruere vægge og lofte i præcis den form du ønsker, og derfor er gips særligt velegnet til buede lofter og vægge.

Gulvarbejde:

JH Totalentreprise tilbyder en lang række løsninger, når det kommer til gulvarbejde. Trænger dit gulv til et løft? Så lad os give det nyt liv med enten lakering, høvling eller overfladebehandling. Det er utroligt, hvor stor en forskel simpelt gulvarbejde kan gøre for dit hjems udtryk!

Isoleringsarbejde:

Bruger du alt for mange penge på varmeregningen i dit hjem? Så kan det være, at du trænger til en god omgang isolering. Dårlig isolering er nemlig en kæmpe belastning for både varmeregningen og miljøet, og derfor er det aldrig en dårlig investering at få efterisoleret sit hus. Vælger du at få udført isoleringsarbejde hos JH Totalentreprise, kan du både se frem til at få flere penge mellem hænderne, da din varmeregning vil falde mærkbart, men som en ekstra bonus vil værdien på dit hus også stige markant, hvilket er særligt vigtigt, hvis du går med planer om at sælge.

Står du og skal have udført en opgave inden for tømrerfaget eller mangler du blot inspiration til dit næste byggeprojekt, så kontakt JH Totalentreprise for en uforpligtende samtale om dine ønsker og behov. I tæt samråd finder vi den bedste løsning til dig, så du kan udleve dine vildeste boligdrømme!

Læs JH Totalentreprises anmeldelser på Facebook

JH Totalentreprise har 4,5 ud af 5 stjerner baseret på 2 anmeldelser.
 • Vi har glade kunder...

  Meget hurtig respons på min forespørgsel. Rigtig god kommunikation igennem projektet. Alle forespørgelser blev meget hurtigt besvaret, og der blev set i muligheder ikke begrænsninger.

  Kan helt klart anbefale JH Totalentreprise ApS.

  - Jan Thor, København Ø.

 • Vi har glade kunder...

  Er super glad for vores nye badeværelser og køkken. J.H. Totalentreprise var hjælpsomme og forandringsparate, når der skulle laves justeringer undervejs. Jeg kan anbefale dem, og vil kontakte dem igen - når der skal lave mere ved vores hus.

  - Garry Tsang, Værløse

 • Vi har glade kunder...

  Super hurtig til at melde tilbage, rigtig pænt og professionelt arbejde og meget fair pris. Og der var ryddet helt op efter det udførte arbejde.

  Kan absolut anbefales.

  - Helene Bundgaard, Kokkedal

 • Vi har glade kunder...

  Super tilfredsstillende, og positiv oplevelse. 2 badeværelser, bryggers, samt renovering af vinduer. Aftaler og priser blev overholdt, og udførelsen var som aftalt, detaljeret og præcis.

  De bedste anbefalinger er hermed givet videre.

  - Charlotte Lux, Bagsværd

7070 1822