VVS arbejde i København

VVS-arbejde i København og omegn

JH Totalentreprise tilbyder topprofessionelt VVS-arbejde i København og omegn. Vi er eksperter i alt inden for for vand, varme, gas og sanitet, og har mange års erfaring med intelligente løsninger, der både opfylder kundens individuelle behov, men samtidig overholder alle krav om sikkerhed.

Som firma går vi højt op i at tilbyde vores kunder den bedste service, til den bedste pris, og vi giver hjertens gerne et kvalificeret prisoverslag, før vi påbegynder vores arbejde, så du kan få en idé om arbejdets omfang og pris. Vores arbejde er præget af en høj grad af kvalitet, og vores dygtige stab går til enhver opgave med stor professionel stolthed. Hos os er det nemlig glæden ved arbejdet der driver os, og vi lægger stor vægt på at indgå i tæt dialog med kunden, så vi kan levere løsninger alle er fuldt tilfredse med.

Alle vores VVS-installatører er autoriserede af Sikkerhedsstyrelsen, og du kan derfor trygt stole på, at alt arbejde bliver udført på lovlig og frem for alt sikker vis.

Vi har et utrolig bredt arbejdsspektrum og udfører alt inden for VVS, lige fra optøning af frosne vandrør og montering af blandingsbatterier til opsætning eller udskiftning af toiletter og vaskemaskiner – ingen opgave er for stor, eller for lille, for JH Totalentreprise. Vi arbejder både med privat- og erhvervskunder, men sørger altid for at tilbyde individuel service specielt rettet mod kundens særlige ønsker og behov.

Vi tilbyder bl.a.:

 • Etablering af gulvvarme
 • Reparation eller installation af rør
 • Montering af blandingsbatteri
 • Energirådgivning
 • Reparation af varmtvandsbeholdere og varmepumper

Og meget mere!

Står du og skal have løst en større eller mindre opgave indenfor VVS-faget, eller har du blot brug for professionelle råd og vejledning? Så kontakt JH Totalentreprise for en 100% uforpligtende samtale om din situation – sammen finder vi en løsning, der er garanteret at opfylde både dine og Sikkerhedsstyrelsens krav.

Læs JH Totalentreprises anmeldelser på Facebook

JH Totalentreprise har 4,5 ud af 5 stjerner baseret på 2 anmeldelser.
 • Vi har glade kunder...

  Meget hurtig respons på min forespørgsel. Rigtig god kommunikation igennem projektet. Alle forespørgelser blev meget hurtigt besvaret, og der blev set i muligheder ikke begrænsninger.

  Kan helt klart anbefale JH Totalentreprise ApS.

  - Jan Thor, København Ø.

 • Vi har glade kunder...

  Er super glad for vores nye badeværelser og køkken. J.H. Totalentreprise var hjælpsomme og forandringsparate, når der skulle laves justeringer undervejs. Jeg kan anbefale dem, og vil kontakte dem igen - når der skal lave mere ved vores hus.

  - Garry Tsang, Værløse

 • Vi har glade kunder...

  Super hurtig til at melde tilbage, rigtig pænt og professionelt arbejde og meget fair pris. Og der var ryddet helt op efter det udførte arbejde.

  Kan absolut anbefales.

  - Helene Bundgaard, Kokkedal

 • Vi har glade kunder...

  Super tilfredsstillende, og positiv oplevelse. 2 badeværelser, bryggers, samt renovering af vinduer. Aftaler og priser blev overholdt, og udførelsen var som aftalt, detaljeret og præcis.

  De bedste anbefalinger er hermed givet videre.

  - Charlotte Lux, Bagsværd

7070 1822